Mormântul cântăreței Denisa Răducu a ars ca o torță! Toate fotografiile și jucăriile de pluș au luat foc

Mormântul artistei Denisa Răducu a luat foc joi, 2 ianuarie.

Mormântul Densiei Răducu a ars joi, 2 ianuarie. Totul ar fi pornit de la o candelă lăsată aprinsă, iar flăcările s-au extins rapid din cauza vântului și au cuprins fotografiile cu artista și jucăriile de pluș.

Incendiul a fost observat de câțiva oameni aflați în cimitirul din Ștefănești și a fost stins după câteva zeci de minute.

Imagini de-a dreptul șocante în cimitirul din Ștefănești, acolo unde în urmă cu doi ani și jumătate a fost condusă pe ultimul drum Denisa Răducu, apreciata cântăreață de manele! Mormântul ei a fost cuprins, joi după-amiază, de flăcări.

Tatăl Denisei ridicase, în cimitir, un veritabil altar în care stau la loc de cinste lucrurile pe care aceasta le îndrăgea. Câțiva ursuleți de pluș, icoane, poze cu Denisa, dar și unul dintre CD-urile cântăreței au fost așezate în altarul ridicat de Emilian Răducu.

Locul de veci al artistei, acoperit de ghivece de flori și candele, este foarte des vizitat. Aproape zilnic, cei care au admirat-o pe cântăreața care s-a stins în vara lui 2017 vin la cimitirul din Ștefănești (Vâlcea) să aprindă o lumânare, să aducă flori și să spună câte o rugăciune la mormântul ei.

Florian, cumnatul regretatei Denisa Manelista și Adelina, sora acesteia, au vorbit despre nefericitul eveniment. ”Din păcate, nu știm exact ce s-a petrecut acolo, dar excludem ideea că cineva i-a dat intenționat foc. Nu am putea să credem așa ceva, deși ne-a trecut prin minte. Oricum, acum e vremea prea rea pe acolo pentru a mai putea face ceva”, a spus Florian.

Adelina, sora Denisei, nu și-a revenit nici acum, după drama din acea zi de duminică. ”Mă gândesc că, deja, au trecut doi ani de când nu mai este lângă mine. Doar că mie, acești doi ani, mi s-au părut mai grei ca niciodată. Îmi lipsește de o eternitate deja… Uneori simt că mai bine mă duceam eu, nu Denisa…

Doar fetițele reușesc să mă mai țină pe linia de plutire, mai ales că nici ele nu au uitat-o. Când mă văd plângând, ele știu că o fac din cauză că nu o am pe Denisa lângă mine, că mă gândesc la ea, la discuțiile pe care le aveam cu ea și, atunci, mă pun să le povestesc despre ea”.

De ce nu există nicio oglindă în apartamentul cântăreței Denisa Răducu, la doi ani de la moartea ei!

Denisa Răducu a murit în urmă cu mai bine de doi ani, dar nu a fost uitată de familie, prieteni și fani. Părinții ei țin în continuare doliu, în timp ce sora artistei ar face orice pentru a-i ține amintirea vie.

Cu toții se gândesc mereu la frumoasa cântăreață care a murit la doar 27 de ani.

Familia artistei a decis ca apartamentul ei să rămână exact ca în ultima ei zi de viață. Tocmai de aceea, au decis să nu îl închirieze, chiar dacă ar putea scoate bani de pe urma lui.

„Nu îl vom închiria niciodată, nu cred că cineva ar putea să aibă grijă de toate lucrurile Denisei așa cum ar fi necesar.

Apartamentul este plin de amintiri și nu vom renunța la ele, chiar dacă pierdem bani. De vândut nici nu se pune problema”, a mai spus Florian, soţul Adelinei.

În plus, în locuință nu este nicio oglindă pentru că Denisa Răducu slăbise excesiv în ultimele luni de viață.

„Și eu, și Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact așa cum a fost aranjat în ultima zi din viața ei.

Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viață”, a spus Florian.

Loading...