Trupul lui George, tânărul ucis de mașină chiar de Revelion, a fost adus în Moara. Mama tânărului a leșinat pe stradă

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui George Parașteac, tânărul care a fost accidentat mortal în noaptea de Revelion, chiar atunci când deschidea șampania, a ajuns acasă. Joi seara, sute de oameni au fost prezenți la întoarcere bărbatului în sânul familiei – din păcate, în cele mai sumbre condiții. Copleșită de durere, mama lui George s-a prăbușit pe stradă.

Sute de oameni s-au strâns în Moara, pentru a-l primi înapoi pe tânărul care a apucat să se bucure de numai câteva minute din anul 2020.

Circulația din zonă a fost blocată o bună perioadă de vreme, iar mama tânărului a fost luată pe brațe de câțiva localnici, după ce i s-a făcut și a leșinat, scrie newsbucovina.ro.

Cum s-a produs tragedia

Accidentul s-a produs chiar în noaptea de Revelion, pe care George a ales să și-o petreacă în compania unor prieteni, cu care s-a îndreptat spre căminul cultural.

Atunci când mai mai era puțin și orologiul anunța miezul nopții, George a ieșit în stradă și, cu șampania în mână, se pregătea să o deschidă sub focul artificiilor. Atunci s-a produs nenorocirea.

Momentul când George Paraşteac a fost ucis, în noaptea de Anul Nou, în Suceava, a fost filmat. Mai mulţi tineri ieşiseră să aprindă artificii şi unii filmau cu telefoanele mobile, astfel fiind şi momentul când o maşină l-a lovit în plin pe George.

O mașină a intrat în el în plin, iar șoferul a fugit de la fața locului. Deși George a fost dus imediat la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Accidentul mortal produs în noaptea de Revelion în fața Căminului Cultural din satul Liteni, comuna Moara, a fost surprins de tinerii din localitate care petreceau și încercau să filmeze focurile de artificii. Strigătele disperate ale prietenilor tânărului decedat scot în evidență faptul accidentul a fost unul cumplit.

Şoferul care a produs accidentul mortal din noaptea de Revelion a fost prins de către polițiști. Acesta este Costel Troia (21 de ani), din comuna Berchișești. El a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Judecătorii au decis joi aresarea lui preventivă pentru 29 de zile.

Amintim că un tânăr de 26 de ani a fost lovit mortal de o mașină, de Revelion, chiar la miezul nopții, în localitatea Liteni, din comuna Moara. George Paraşteac, împreună cu alți vecini, ieșise în strada pentru a sărbători trecerea în noul an.

O mașină care circula cu foarte mare viteză spre Suceava l-a lovit în plin. Impactul a fost foarte violent, victima fiind aruncată la aproximativ 30 de metri. Medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

 

Loading...