Raluca și Pepe au vorbit pentru prima dată despre al treilea bebeluș

Deși au o situație financiară foarte bună, atât Pepe, cât și Raluca, trag cot la cot de afaceri și se îngrijesc împreună de fetițele lor. Artistul este implicat în activitatea muzicală şi se ocupă de un bar, iar soția sa este ocupată cu grădinița din zona Obor.

Din primăvara acestui an, după ce a fost jurat în emisiunea „Next Star”, la Antena 1, Pepe (38 de ani) nu a mai fost implicat în nici un proiect TV, scrie Click. Acest lucru nu l-a întristat, dimpotrivă.

Artistul a avut mai mult timp să se ocupe de proiectele personale şi de afaceri. Mai exact, cântărețul se ocupă de un bar pe care îl deţine de ceva timp pe Calea Victoriei, în apropiere de Ateneul Român.

Ce mai fac Pepe și soția lui, Raluca Pascu

După cum se știe, clubul „RosaMaria Private Club” figura pe site-urile de vânzare, iar Pepe cerea 530.000 de euro pe el. Îl vinde pentru că nu se mai putea ocupa de el.

Am renunţat, pentru că nu am timp. Ca să faci ceva să meargă, trebuie să te implici”, spunea celebrul cântăreţ în luna iunie. Iată că la aproape cinci luni de atunci, lucrurile au luat o altă întorsătură.

Artistul şi soţia sa, Raluca (27 de ani), s-au sfătuit şi au ajuns la concluzia că e mult mai bine să renunţe la ideea de a vinde clubul.

El este ocupat cu concertele şi se ocupă de bar, iar bruneta, de grădinița „Rosamaria”, din zona Obor şi, împreună, de cele două fetiţe ale lor.

„Suntem destul de ocupaţi. Am concerte, am şi barul, pentru că nu l-am mai vândut, mă ocup de el. Merge bine şi îl închiriez pentru petreceri private. Raluca este cu grădiniţa în fiecare zi.

Pregătește fetițele, Maria (6 ani) e în clasa zero, iar Rosa (3 ani şi jumătate) merge la grădiniță, apoi se ocupă de tot ce e acolo. Avem peste 40 de copilaşi, mese asigurate, personal calificat, vă daţi seama că e treabă serioasă”, a declarat Pepe pentru.

Acum sunt în pregătiri pentru serbările de Crăciun, dar şi pentru petrecerile de la club. Cu o activitate atât de intensă, Pepe nu se mai gândeşte la al treilea moştenitor.

E devreme pentru al treilea copilaş. Este destul de greu, mai ales că noi nu avem bonă. Vom vedea”, ne-a mai spus Pepe.

Loading...