Soții Ceaușescu, plânși de un tânăr care nici nu era născut în perioada comunistă. Ce a făcut bărbatul pentru a-i omagia pe cei doi

973

Un tânăr din Câmpulung, pe nume Bogdan George, a stârnit un val de controverse în spațiul virtual, după ce a postat o poză de lângă mormântul soților Elena și Nicolae Ceaușescu.

Tânărul a venit în Capitală pentru a depune flori la mormântul soților Ceaușescu, iar în online le-a dedicat și un text. Bogdan George a primit atât laude, cât și multe critici.

Bogdan s-a fotografiat în dreptul pietrei funerare pe care sunt scrise numele celor doi foști comuniști conducători ai României cu mână de fier, apoi a postat poza pe pagina de socializare.

A inserat și un lung text, în care îl laudă pe Nicolae Ceaușescu pentru realizările lui în perioada comunistă. Tânărul a lovit și în clasa politică actuală.

Bogdan George laudă realizarile lui Nicolae Ceaușescu și deplânge executarea-fulger la care a fost supus, chiar pe 25 decembrie 1989.

“Dragii noștri creștini români s-au bucurat atât de tare în Ziua de Crăciun când au fost executați ca niște câini doi oameni ce și-au iubit țara.

Asta e răsplata ca a adus datoria țării la zero? Asta e răsplata că a facut drumuri?

Și nici macar o uliță nu îi poartă numele! A făcut blocuri în care să stea românul și să nu ducă lipsă de locuință.

Acum tot în blocurile de pe vremea lui stați. Românul se vaita că munca era obligatorie. A adunat boschetarii de pe stradă că nu le placea munca.

Acum vă văitați că nu aveți unde muncii. Erați suparați că faceți prea mulți copii. Acum nu mai putem, fiindcă nu avem cu ce îi crește.

A interzis avorturile acest ateu fiindcă creștinii și-o trăgeau ca iepurii și nu știau cum să scape de copii. Se văita românul că nu poate pleca în strainatate.

Acum acei bucuroși de asasinarea lui Ceaușescu își plâng copiii ce le pleacă în străinatate. Rămân satele și orașele goale. Cu cine le umplem?

Aud replica că românii doreau libertate. Ce Libertate doreau? Daca doreau libertate votau cu Rațiu, nu cu Iliescu de două ori.

Acest criminal odios Iliescu a ordonat execuția lui Ceaușescu și a celor din piață ca să pună mâna pe putere. Eu iubesc oamenii patrioți indiferent din ce regimuri fac parte.

Ceaușescu și-a iubit țara și a murit cu demnitate. Românii își merită soarta de acum fiindcă și-au omorât conducatorii ce îi iubeau. Ultimele vorbe ale tovarășului:

„Puteam fi împușcați fără mascarada asta! Rușine! Trăiască Republica Socialistă România, liberă și independentă! Moarte trădătorilor! Istoria mă va răzbuna!”, a scris tânărul pe pagina de socializare.

“Se pare că tu nu ai îndurat nimic din ce am tras eu”, ”Era un sistem dictatorial…mulți au stat prizoneri…dacă au ripostat, ani în temnițe. De unde nu mulți veneau înapoi…”.

Comentariile au curs gârlă. Peste 2000 de oameni i-au răspuns acestuia. Părerile sunt împărțite. O parte laudă postarea lui Bogdan, alta îl înjură.

”Du-te dracu cu el cu tot. Se pare ca tu nu ai indurat nimic din ce am tras eu”, ”Era un sistem dictatorial…..multi au stat prizoneri.. daca au ripostat, ani in temnite. De unde nu multi veneau inapoi….”, ”

”Și tatăl meu a fost închis…pt că cică a furat averea statulul…nu a furat nimic bietul…a fost denunțat de ăla care fura toată fabrica”, ”vai de tine, băiete…nu știi prea multe…dar tot prost ești”, sunt câteva dintre comentariile care nu laudă acțiunea tânărului.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!