Ami nu a vorbit vreodată urât despre Liviu Vârciu, cu toate că a crescut-o singură pe fiica lor. Acum că a aflat ce i-a făcut artistul Carminei, nu s-a mai putut abține și a răbufnit!

După aproape 18 ani, rupe tăcerea: „de data asta…”

E de ajuns să te uiți la ea și să-ți dai seama, într-o clipită, că este fiica lui Liviu Vârciu.

Aceeași privire șăgalnică, același zâmbet fermecător, aceeași carismă.

Relația dintre Carmina și celebrul ei tată a fost mereu una controversată și care a stârnit multe speculații, singurul care a ales să vorbească despre asta, ocazional, fiind artistul.

Acum, în cadrul unui interviu în premieră, Carmina vine cu partea ei de adevăr…

Din puținele fotografii postate pe rețelele de socializare, Carmina și Liviu Vârciu par a avea o relație perfectă tată-fiică. Își zâmbesc cu subînțeles, se țin în brațe și par că se bucură de fiecare secundă petrecută împreună.

N-au vorbit prea mult în public despre relația lor, însă totul părea că merge ca pe roate și că cei doi au reușit să recupereze timpul pierdut, respectiv anii în care au fost departe unul de celălalt.

Ba chiar, în urmă cu doi ani, Carmina a venit în București și a locuit o perioadă împreună cu tatăl ei, iar relația părea mai strânsă ca niciodată. Însă, surpriză!

Încet-încet, au început să apară indicii potrivit cărora lucrurile nu ar fi chiar atât de roz… iar cel mai puternic, în acest sens, este mesajul postat de Carmina pe Instagram, imediat după ziua ei de naștere, de anul acesta.

Un mesaj în engleză, care a stârnit multe semne de întrebare în rândul jurnaliștilor.

Dacă relația dintre Carmina și tatăl ei a început să scârțâie, adevărul absolut îl pot deține doar ei… Însă, acum, în premieră pentru o publicație, Carmina și mama ei, Ami Teiceanu, au oferit un interviu în care prezintă partea lor de adevăr…

Ami, noi știm câteva detalii despre viețile voastre din ultimii zece ani, de când povestea voastră a devenit publică… Dar cum au fost lucrurile înainte?

Viața noastră a fost una liniștită și obișnuită. Eu întotdeauna mi-am dorit să ne ținem viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Am crescut-o pe Carmina cum am știut eu mai bine și mai frumos, și pot spune că sunt mândră de ea. Nu este chiar ușă de biserică, dar, față de alte fete de vârsta ei, este un exemplu.

Îi place să își ocupe timpul cu tot felul de activități. Face parte din Interact, o grupă de voluntariat recunoscută la nivel internațional, de un an și jumătate.

Toate diplomele pe care le obține la sfârșitul evenimentelor o vor ajuta mult la facultatea pe care o va urma.

Acum a început clasa a XI-a cu note foarte bune, ia și lecții de canto și sunt mândră de ea, deoarece am înțeles că are o voce bună, puternică, și sunt sigură că o vom auzi cântând într-o bună zi.

Cum au fost primii ani din viața Carminei?

Primii ani de viață ai Carminei au fost destul de obișnuiți. A fost o păpușică, un copil foarte cuminte și liniștit. De mică avea visuri și își dorea ‒ încă își dorește ‒ să devină actriță.

Așadar, la vârsta de 3 ani, spunea că visul ei este să aibă o stea pe Broadway. (zâmbește) Relația cu Liviu a fost când bună, când rea, doar că mai mult rea.

Multe promisiuni, puține fapte… Dar pot spune că acest lucru nu a fost o piedică.

Eu i-am fost alături tot timpul, ea a fost și este universul meu, lucru care m-a făcut să nu fiu interesată de nimic altceva în afară de ea. Ea este bogăția mea, restul sunt doar valori.

Loading...