Secretele din trecutul Gabrielei Cristea. De ce a refuzat să se împace cu părinții ei

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii ”Like a Star” de la Antena Stars, nu a avut parte de o familie care să o susțină în toate sau să îi fie aproape la greu. Tensiunile dintre ea și tatăl ei există și în prezent. De ce a refuzat o împăcare?

Secretele din trecutul Gabrielei Cristea

În urmă cu câțiva ani, între Gabriela Cristea și tatăl ei, Eugeniu Cristea, au existat mai multe conflicte, iar de atunci relația lor s-a răcit. Totul a fost iremediabil, căci nici până în ziua de astăzi tatăl ei nu și-a văzut nepoatele.

Din declarațiile mătușii vedetei, părinții Gabrielei nu au fost de acord cu alegerea ei de a lucra în televiziune, iar situația neplăcută a escaladat rapid după ce a plecat la mare fără să îi anunțe.

“Eu știu toate astea de la mama ei. Ea a venit la noi acasă și se plângea că Gabriela nu mai vorbește cu ea. Era supărată. Gabriela făcea emisiuni și a fost prezentatoare la Cerbul de aur și a plecat la festival, a stat trei zile la Brașov, apoi a plecat la mare.

Nu și-a anunțat familia că pleacă la mare și când s-a întors acasă tatăl ei a întrebat-o unde a fost fiindcă s-a terminat concursul de miercuri. Ea i-a spus că la mare.

El i-a spus atunci că la mare să se ducă. Ea și-a făcut bagajele și a plecat. Mama ei s-a dus după ea”, a povestit mătușa de la Oltenița a prezentatoarei de televiziune, la Antena 1, în urmă cu câțiva ani.

“A vrut să îi dea cu securea în cap”

După acest episod, tatăl ei a încuiat-o în cameră și a lovit-o. Gabriela Cristea a sărit pe geam, a plecat și nu a mai vrut să se întoarcă acasă. Din povestirile mătușii sale, a dormit vreo două săptămâni în televiziune, apoi Bogdan a luat-o acasă la el.

„Tatăl ei a încuiat-o în dormitor, a luat-o de păr, i-a tras două palme. Gabi a sărit pe geam și a plecat. Nu a mai vrut să se întoarcă acasă. A dormit vreo 2 săptămâni în televiziune. Bogdan a luat-o acasă la el.

Mama lui a făcut un șoc și la vreo săptămână o sună pe sora mea că Gabi nu știe să calce, că îi intră părul în mâncare. Într-o seară i-a sunat pe părinții lui Gabi să le spună că a vrut să îi dea cu securea în cap, dar când a văzut-o că doarme ca un îngeraș, nu i-a mai dat”, a completat mătușa vedetei TV.

Loading...