Horoscop financiar 2020, cu Lidia Fecioru. Care sunt cele mai norocoase zodii

Anul 2020 este unul bun din punct de vedere financiar pentru aproape toate zodiile, însă una este favorizată în mod special.

Ce nativi au șansa să câștige la loto și ce nativi vor avea succes în afaceri, aflăm imediat de la parapsihologul Lidia Fecioru.

BERBEC

Trebuie sa se ocupe de comert, le va merge foarte bine, au multa viata sociala, schimbari bruste in zilele lor, pot avea o ascnesiune brusca, dar nu fatala, e bine.

TAUR

Munca este excelenta, sanatatea este excelenta, va ramane un an bun economic, important este sa vrei sa castigi cat ti-ai acoperi platile pe care le ai de facut

GEMENI

Relatia poate fi un pic complicata cu banii, o recompensa a unei asigurari sau o mostenire, dar trebuie sa fie atenti la chestii economice, sa nu ramana la fundul sacului.

RACII

Au un an destul de bunicel si plin de prosperitate, mai ales incepand din luna mai. Se descurca bine, mai intai e familia.

LEII

Banii nu prea sunt importanti, dar fundalul este prosper in sine, pentru ca sunt bazati pe niste mosteniri, bani veniti din contracte

FECIOARELE

Au un an destul de bun, prosper, la nivelul lor de cumparare si crestere isi pot indeplini capriciile. Vor fi foarte calmi si lipsiti de griji.

BALANTELE

Sunt oameni tot ai banilor, vor face afaceri in familie, nu fac mare scofala, dar pot organiza finantele tuturor in familie.

SCORPIONII

Vor ramane la fel ca in anul precedent, nu evolueaza, au o viata letargica, construiesc, dar nu au ascensiune financiara anul asta.

SAGETATORII

Sunt pe un plan financiar bun, vor face contracte, vor avea idei de afaceri foarte bune, vor calatori f mult intre afaceri.

CAPRICORNII

Au un an destul de bun, se simt fericiti, astia tot fac banuti, dar la nivel individual, deci daca castiga , o fac putin si des, pot castiga la loterie, isi pot cumpara bilete la loterie.

VARSATORII

Sunt intr-un fel mai catre spiritualitate, religioasa, mai usor pe material, ei se duc sa isi caute identitatea.

PESTII

Sunt de fapt o zodie legată foarte mult de divinitate, Dumnezeu pe ei i-a luat si ii pazeste incontinuu. Roadele muncii sunt semnificative, unii au o perioada de neintelegeri la nivelul familiei, dar in rest au intuitie, stiu unde sa investeasca.

Loading...