Cine este tânăra care a găsit un portofel cu 19.000 de euro și l-a dus la poliție. Gestul proprietarei banilor a lăsat-o fără cuvinte

Tanara de 30 de ani din Iasi, care a gasit un portofel cu 19.000 de euro si l-a predat la politie, a fost recompensata de proprietara banilor.

Caz rar în Iași. O tânără care distribuie ziare în parcarea unui centru comercial a găsit o borsetă în care se afla o sumă uriaşă de bani şi a decis s-o predea Poliţiei.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că portofelul, care conținea suma de 19.160 de euro, aparținea unei femei de 64 ani din comuna Holboca,

Păgubita fusese anterior la o casă de schimb valutar din zonă, unde a convertit lei în euro. Pentru că nu și-a mai găsit banii, depusese deja plângere la Poliție, reclamând că i-au fost furați.

Tânăra a readus zâmbetul pe buze în familia speriată că a pierdut economiile de o viață.

Tanara care a gasit suma impresionanta a readus speranta intr-o familie speriata ca a ramas fara economiile stranse.

Ana Manole are 31 de ani si vinde ziare intr-o parcare a unui centru comercial din Iasi.

Tanara castiga in jur de 1.500 de lei pe luna, bani din care traieste alaturi de familia sa, intr-un cartier modest din oras.

Joia trecuta, ea a gasit pe jos borseta cu bani. I-a luat si a asteptat sa vina cineva la centrul comercial, care sa reclame suma pierduta, insa pentru ca nimeni nu a dat niciun semn, tanara a mers la Politie.

Acolo a gasit-o pe pagubita, o femeie de 64 de ani, dintr-o comuna de langa oras, care pierduse pachetul cu bani dupa ce iesise de la o casa de schimb valutar.

Pentru gestul sau, Ana a fost recompensata de proprietara banilor si va primi si o diploma din partea politistilor.

”O felicităm pe tânără pentru gestul său și apreciem spiritul civic de care a dat dovadă, reprezentând un exemplu demn de urmat pentru ceilalţi”, au transmis reprezentanții IPJ Iași, referindu-se la persoana care a recuperat banii, pe numele ei Ana Manole.

„Am mers la Poliție din inimă. Nu erau banii mei munciți”, și-a argumentat Ana Manole gestul.

Loading...