Chef Cătălin Scărlătescu, tată anul acesta. Declarația celebrului bucătar

Este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbizul românesc, însă spune că acest lucru se va schimba anul acesta.

Mai mult de atât, Chef Cătălin Scărlătescu are de gând să devină tată pentru prima oară în viitorul apropiat.

Toate femeile s-au întrebat dacă Cătălin Scărlătescu are iubită, pentru că mereu a încercat să ascundă latura sa sentimentală. A vorbit pe ocolişuri, ori a evitat, însă niciodată chef Cătălin Scărlătescu nu a dat un răspuns concret.

Lucru ce le-a cam dat emoţii fanelor sale. Pentru că, nu-i aşa, toate concurentele care se prezintă la Chefi la Cuţite au ochi doar pentru el.

Într-un interviu pentru Star Matinal de la Antena Stars, chef Cătălin Scărlătescu a recunoscut că sunt foarte multe femei care se uită la el, însă, în acelaşi timp, acesta a precizat că cele „extraordinar-fantastic de drăguţe” îl cam ocolesc.

Dar, dacă vă întrebaţi direct dacă chef Cătălin Scărlătescu are o relaţie stabilă, răspunsul, doamnelor, este negativ.

Are succes la femei

Chef Cătălin Scărlătescu spune că are priză la reprezentantele sexului frumos și că arma secretă ar fi chiar sinceritatea lui debordantă. „Am avut câteva femei senzaţionale în viaţa mea. Toate au fost deosebite.

Mi-au plăcut femeile inteligente, independente. Nu am urmărit frumuseţea fizică, să arate perfect, ci să mă atragă mereu cu inteligenţa. La toate ţin şi acum, am rămas cu amintiri frumoase şi le respect”, declară acesta.

Însă, chiar dacă e curtat de multe femei, celebrul bucătar nu-și dorește să se afișeze cu partenera lui de viață. „După părerea mea, cea mai sigură formă de agăţat este să îi spui unei femei direct, faţă în faţă.

Cel mai bine este să comunici cu ele de la început fără ocolişuri. Nu sunt genul de om să mă afişez cu persoana la braţ, dacă ele îşi doresc publicitate, să fie sănătoase”

Anul acesta, Chef Cătălin Scărlătescu are planuri mari. El vrea să-și întemeieze o familie și să devină tată pentru prima oară. „Anul acesta este anul meu, îmi doresc foarte mult un copil. Şi sigur o să fac şi asta, anul acesta sigur o să se întâmple.”

Cu toate astea, în nenumărate rânduri, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre teama lui de căsătorie. Un burlac convins, bucatarul a menționat că nu crede în această instituție și nici în… monogamie. „Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane.

Suntem prieteni aşa. Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul. Nu sunt gelos. N-am fost niciodată. Sper să nu fiu nici la bătrâneţe, să nu o iau aşa…”, a precizat, în glumă, bucătarul.

Nu putem decât să spunem că este o veste cum nu se poate mai bună pentru fanele sale. Cătălin Scărlătescu este liber şi disponibil, astfel că reprezentantele sexului frumos pot sta liniştite.

„Există o categorie de domnişoare extraordinar de drăguţe, care se uită, o categorie de domnişoare extraordinar-fantastic de drăguţe care nu se uită. Mie îmi plac alea fantastic de deştepte. (…)

Sunt într-o relaţie foarte serioasă cu Cătălin Scărlătescu de aproape 50 de ani. Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane.”

Pentru 2020, chef Scarlatescu are planuri marete: „Anul acesta este anul meu, imi doresc foarte mult un copil. Si sigur o sa fac si asta, anul acesta sigur o sa se intample.”

Loading...