E un mister cum își păstrează Anamaria Prodan silueta! “M-am născut să mănânc mult! Laur face ciorbă și la 5 dimineața!”

Anamaria Prodan a pus stop transferurilor de fotbaliști, pentru moment, și a plecat în vacanță.

A ales ca destinație Emiratele Arabe Unite și a ajuns la Dubai, acolo unde Laurențiu Reghecampf, soțul ei, are un apartament de lux, primit din partea conducerii echipei pe care o antrenează, Al Wasl.

Cei doi mai au în zonă – în Abu Dhabi, la doar o oră de mers cu mașina din Dubai – o casă de vacanță.

“Am momente când nici nu știu pe unde sunt”

În vacanța din Emirate, Anamaria Prodan se relaxează la piscină și prin magazinele de lux.

“Profit din plin de zilele libere pe care le am. După, o să revin acasă și o să intru iar într-un haos de nedescris. Nici nu vreau să mă gândesc cum o să-mi sune telefonul.

Ca la nebuni… Am sute de apeluri pe zi! Mii de mesaje pe WhatsApp și Facebook, sms-uri, mesaje vocale”, ne-a spus Anamaria Prodan.

Deși activitatea ca impresar îi ocupă mare parte din timpul zilei, susține că nu simte oboseala, pentru că își iubește meseria, este foarte ordonată în tot ce face și nu ratează nicio întâlnire.

“Am momente când nici nu știu pe unde sunt! Zeci de întâlniri… Dar sunt foarte ordonată și atentă la tot. Îmi gestionez toate întâlnirile, ședințele, programările.

Știu bine ce am de făcut în cursul unei zile. Nu se întâmplă să uit să ajung undeva sau să mă întâlnesc cu cineva. Dacă mă întrebi ce fac mâine la ora 18.40, știu că am o întâlnire în locația x”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

“M-am născut să mănânc mult!”

Deși are un program plin, greu de gestionat, cu multe drumuri de făcut, atunci când ajunge acasă, Anamaria Prodan e o adevărată gospodină!

“O să râdeți, dar mie îmi place să stau prin bucătărie și să fac mâncare. Nu mă dau la o parte de la asta și chiar îmi place să gătesc!”, spune impresara!

Recunoaște că nu se poate abține de la mâncare, dar reușește să își mențină silueta, pentru că, atunci când își propune, ține regim “la sânge”.

“Eu iubesc să mănânc, cred că de-asta m-am născut. Să mănânc mult, mult! Dar știu de fiecare dată când să spun stop. Atunci când vreau să țin un regim, îl țin la sânge, iar rezultatele se văd imediat”, mai spune Anamaria Prodan.

“Laurențiu, dacă n-ar fi fost fotbalist, sigur ajungea un foarte bun bucătar”

Deși îi place mult să gătească, Anamaria recunoaște că nu se poate întrece cu soțul ei.

“Când nu e Laur la comandă, pentru că el e pasionat de gastronomie – are tot felul de grătare, cuptoare -, mai fac și eu una, alta!

De multe, ori se trezește și la 5.00 dimineața ca să facă o ciorbă! Dacă ați vedea câți bani dă pe diverse oale și ustensile pe care le foloseşte când gătește, v-ați convinge, cum am făcut-o și eu, că dacă n-ar fi fost fotbalist, sigur ar fi fost bucătar! Și încă unul foarte bun”, ne-a povestit impresara.

Face curățenie cot la cot cu fetele plătite pentru menaj.

Gospodină adevărată, Anamaria nu se dă deoparte nici când vine vorba de curățenie în casa ei de trei etaje din Snagov.

“Fac curat împreună cu fetele pe care le-am luat special pentru curățenie. Nu stau degeaba, le ajut de fiecare dacă. Îmi fac mereu timp să-mi aranjez casa, să arate așa cum trebuie și să fie curată.

La orice oră, eu sunt gata să ajut. Dacă mă trezești și noaptea din somn și ai nevoie de mine, eu pun mâna la muncă. Trebuie doar să-mi ceri ajutorul și să fii sigur că-l vei primi imediat”, a mai spus vedeta de 47 de ani.