Victor Slav a fost “tras pe dreapta” de Kanal D! N-a mai primit niciun proiect de emisiune, dar a găsit jobul perfect

Unul dintre cei mai simpatici prezentatori TV a rămas fără job. ”Vulturul” Victor Slav a fost ”tras pe dreapta” de Kanal D.

Anul 2020 a început nu chiar sub cele mai bune auspicii pentru Victor Slav. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, ”Vulturul” a devenit șomer de lux după ce boșii de la Kanal D ar fi luat decizia de a-l ”trage pe dreapta”.

Din câte se pare, emisiunile în care era angrenat fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu și-au mai găsit loc în grila de programe în Noul An.

Nu e de mirare că mai-marii postului Kanal D au ales să-l țină pe tușă, momentan, pe Victor.

Motivul? Ultimele trei emisiuni pe care acesta le-a prezentat nu au avut audiențele scontate, iar la început de an, când se relansează grila, toate posturile caută să aibă cele mai bune producții și cele mai bune audiențe.

Totuși, oficialii Kanal D îl apreciază destul de mult pe Slav, dovadă că, până de curând, acesta avea un onorariu de 7.000 de euro lunar, cu toate că proiectele lui nu aduceau cifre-record.

Din luna noiembrie, Victor a rămas fără acest venit constant, așa că a trebuit să găsească o soluție, pentru a putea supraviețui, din punct de vedere financiar.

Nu mai prezintă emisiuni! Victor Slav pe tușă de trei luni, la Kanal D, dar a găsit jobul perfect ca să scape de «șomaj».

Face bani din piatră seacă, asta pare a fi deviza lui Victor Slav. Astfel, de mai bine de un an, Victor Slav își rotunjește veniturile de la petrecerile private unde este amfitrion alături de prietenul lui, Cătălin Cazacu. Dacă până acum era ca un extra job, de trei luni este principala lui sursă de venit.

Soluție de rezervă

După ce n-a mai primit niciun proiect de emisiune, Victor Slav se pare, totuși, că și-a găsit ceva de făcut pentru a-și asigura un venit serios. Prezentatorul s-a reorientat profesional destul de rapid.

Împreună cu „fratele” Cătălin Cazacu, care se află în aceeași situație, Victor Slav a demarat un proiect pentru tinerii însurăței, „Wedding Crashers”.

Mai exact, cei doi prezintă nunți, dar nu numai atât. Ei se ocupă și de entertainment, asigurându-se că distracția atinge cote înalte la fiecare eveniment.

Cazacu, barman de ocazie!

La rândul său, Cătălin Cazacu a îmbrățișat cu mare drag și meseria de… barman. În urmă cu câteva săptămâni, prezentatorul TV a fost surprins în timp ce „practica”, cu mândrie, noul ”job”.

Totul s-a petrecut într-un cunoscut local din Capitală, Ganesha Caffe, unde Cătălin Cazacu s-a pus serios pe treabă.

La un moment dat, când atmosfera a devenit incendiară, prezentatorul a intrat în bar și a fost ajutat de un barman profesionist – de la care presupunem că a furat meserie.

Cătălin Cazacu a preparat mai multe shot-uri și a servit petrecăreții, care așteptau cu mare nerăbdare în fața barului.

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău.

În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016.

De-a lungul timpului, el a dublat și câteva filme de desene animate: a fost vocea lui Superman, dar și vocea lui Jim Porter.

Loading...