Ce salariu va încasa Liviu Vârciu pentru a prezenta emisiunea matrimonială “Rămân cu tine”

În urmă cu câțiva ani, Liviu Vârciu avea mari probleme cu banii, însă a reușit să treacă de impasul financiar după ce s-a reorientat spre televiziune.

Ce salariu va încasa Liviu Vârciu pentru a prezenta emisiunea matrimonială ‘Rămân cu tine’

Acum, fostul solist de la trupa L.A. are contracte pe bandă rulantă și a ajuns să câștige bani frumoși pe lună.

Liviu Vârciu a început să tragă mai mult, pentru a le asigura un trai bun fiicelor sale, Carmina, în vârstă de 17 ani, și Anastasia Maria, fetița de 2 ani pe care o are cu Anda Călin.

Recent, fostul solist a primit propunerea să prezinte emisiunea matrimonială „Rămân cu tine” de la Antena 1. Pentru acest show, Liviu Vârciu va primi un salariu lunar de 7.000 de euro.

Mai mult de atât, Liviu Vârciu a investit enorm pentru producția filmului „Zăpadă, ceai și dragoste”, unde deține și rolul principal.

În plus, acesta a fost asigurat că, dacă emisiunea de la Antena 1 va avea audiențe bune, onorariul lui va fi mai mare.

Cine poate mai bine decât mine să aibă ochiul atât de bine format încât să poată spune cine cu cine se potrivește? Și asta pentru că am trăit ceva la viața mea și toată experiența pe care am acumulat-o o s-o pot folosi la această emisiune. Mă bucur că o să pot cupla oameni, la «Rămân cu tine», că o să-i pot face astfel fericiți“, a mărturisit Liviu Vârciu despre noul său show.

Carmina și Ami Teiceanu urmează să lase România în urmă. Nu azi sau mâine, ci după ce adolescenta, momentan în vârstă de 17 ani, termină liceul. Atunci, vor lua urma orașului Barcelona, de care Ami Teiceanu se declară îndrăgostită.

Fata lui Vârciu vrea o carieră în film

Fascinată de cinematografie și de toată munca și tehnicile folosite pentru a construi un film perfect, Carmina vrea să învețe cât mai mult despre această industrie. De aceea plănuiește să ajungă în Barcelona, un oraș cu multe oportunități.

Viața mea de adolescentă este una minunată și nu consider că e neobișnuită față de viața altor adolescenți. Cât despre carieră, mie de mică mi-a plăcut teatrul, dar pe parcursul anilor mi-am dat seama că sunt mai îndrăgostită de film și de uimitoarele tehnici cu care se face un film bun. După liceu, îmi doresc să urmez o facultate de actorie în Barcelona, unde mă voi muta împreună cu mama”, a declarat Carmina.

Mama Carminei a adăugat că amândouă sunt îndrăgostite de oraș, de la climă până la oameni, un oraș pe care îl consideră perfect pentru conturarea viitorului fiicei sale.

Și Carminei îi place mult Barcelona și cred că este locul ideal, în care ar putea avea un viitor mai bun și unde unde își va putea împlini visurile, treptat”, a spus și Ami Teiceanu.

Loading...