Soția lui Romică Țociu a fost frumoasă dintotdeaună. Într-o zi, a aflat că are o boală grea și totul s-a schimbat. Cum arată acum, la 5 ani de la aflarea diagnosticului

7.672

Soția lui Romică Țociu s-a vindecat de o boală grea după o perioadă grea.

În 2016, Nicoleta Tociu a aflat ca are cancer la san la un control de rutina.

„Am aflat ca am un nodul la unul dintre sani. Totul s-a intamplat prin martie 2016, si, initial, medicii mi-au zis ca trebuie sa imi fac o mastectomie totala!

Imi era teama! A fost o senzatie ciudata cand am realizat ca trebuie sa mi se taie pieptul, dar daca aceea era sansa mea de a ma salva, am spus ca accept!”, a marturisit Nicoleta.

„Au urmat sedinte de chimioterapie si radioterapie si, pe urma, am facut interventia chirurgicala. Din fericire chisturile pe care le aveam au stagnat la tratament si mi s-a facut doar o extirpare partiala, asa ca am ramas cu bustul meu!

A fost dificil, insa, va spun cu mana pe inima, ca nu mi-a fost frica! Mai repede mi-a fost teama de cum o sa reactioneze ai mei”, a povestit, dupa un an, sotia umoristului.

Sotia lui Romica Țociu s-a vindecat de cancer: „M-am îngrășat 10-12 kilograme”

Așa arăta Nicoleta Țociu înainte de aflarea diagnosticului.

“Din fericire, am depasit momentele grele. Acum, sunt OK, ma duc doar la control, pentru a sti care este starea mea de sanatate, este numai precautie, nimic mai mult!

Doctorul meu, domnul profesor Blidaru, mi-a spus, dupa ce m-am operat ca m-am vindecat de cancer si sunt intr-un stadiu stationar.

Singurul lucru care ma deranjeaza este faptul ca m-am ingrasat 10-12 kilograme.

Totul din cauza tratamentului hormonal pe care l-am urmat”, a mai relatat Nicoleta Tociu despre calvarul prin care a trecut.

În prezent, Nicoleta Țociu este în plină formă, după cum se poate vedea în câteva fotografii recente, în care arată cu totul altfel decât în 2016, când făcea chimioterapie.

De ziua lui Romică, Țociu Nicoleta a purtat o elegantă rochie neagră.

“O zi oarecare în calendar și totuși atât de specială pentru mine! Este ziua ta, dragul meu soț!

O zi în care îți doresc să fii sănătos și fericit, mulți ani de acum înainte alături de noi”, a postat Nicoleta.