Andreea Marin mai are un băiețel și o fetiță, în afară de Violeta. Ce s-a întâmplat cu ei în tot acest timp

Violeta nu este singurul copil al Andreei Marin.

Vedeta mai are atât un băiețel, cât și o fetiță, alături de fiica ei biologică cu Ștefan Bănică Jr.

Totodată, „zâna surprizelor”, așa cum este recunoscută fosta prezentatoare a făcut totul public, la momentul respectiv.

Cu mai mulți ani în urmă s-a aflat adevărul impresionant, despre câteva gesturi mărinimoase făcute de către frumoasa vedetă TV.

Andreea Marin mai are un băiețel și o fetiță, în afară de Violeta

Andreea Marin este cu adevărat o persoană cu suflet mare, de aceea și-a dorit să ajute așa cum a putut, de câte ori a avut ocazia. În trecut, fosta prezentatoare s-a implicat de câteva ori în cazuri sociale, atât în România, cât și peste hotare.

Mulți dintre fanii vedetei cunosc detalii despre fiica biologică a acesteia, Violeta, cu care ea se mândrește foarte mult. Puțini își amintesc, însă, că bruneta a adoptat o fetiță și un băiețel, cu mai bine de un deceniu în urmă.

Deși nu a fost vorba despre niște adopții în adevăratul sens al cuvântului, pentru că Andreea Marin nu i-a luat acasă pe micuți, aceasta a contribuit foarte mult, din punct de vedere financiar și emoțional.

Fosta prezentatoare a fost și ambasador al UNICEF și a fost de-a dreptul impresionată de cazurile copiilor din țările africane. De aceea, a decis să acorde o mână de ajutor și a adoptat o fetiță în anul 2008, din Kenya, iar în 2010 un băiețel, din China.

Ce s-a întâmplat cu ei în tot acest timp?
Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional.

Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, mai mărturisea Andreea Marin, la vremea respectivă.

Cu siguranță întreaga lume a observat încercările acesteia de a se îndepărta treptat de viața mondenă. Totul pentru Violeta, fiica de 11 ani pe care Andreea o crește singură.

Violeta este acum o adevărată domnişoară. Andreea nu are decât să fie mândră că are o moştenitoare atât frumoasă, cât şi deşteaptă, dar şi că îi va fi de un mare ajutor atunci când va creşte. Violeta arată deja ca o tânăra domnişoară.

Cel puţin aşa reiese dintr-o imagine publicată de mama ei pe pagina personală de Facebook. Subţire, înaltă, cu părul brunet şi lung, puştoaica îi va face cu siguranţă concurenţă Andreei la evenimentele mondene, când vedeta se va hotărî s-o scoată în lume.

Violeta a aflat de la școală că părinții ei sunt celebri

Din dorința de a o crește departe de lumina reflectoarelor si de presiunea mass-media, Andreea a ales să-i spună foarte puține fiicei ei despre cariera ei și a lui Ștefan Bănică Jr.

M-am căznit să nu prea știe pentru că eu îmi doresc ca Violeta să aibă o mamă acasă și nu o vedetă. Târziu a aflat, destul de târziu, de toată această poveste publică.

A venit acasă într-o zi și mi-a spus că i s-a spus la școală că eu sunt cine sunt, că tatăl ei este cine este.

I-am „tăiat” aripile aici pentru că i-am explicat foarte clar că pentru ea sunt mama. Mama e mama, atât.

Nu are nicio importanță toată această poveste, ca un fum, care poate să treacă, pot să aleg eu să treacă până mâine, dar pentru ea rămân tot mama”, a mai declarat Andreea.

Loading...