Aurelian Temișan, anunțul făcut după 25 de ani de când este împreună cu soția sa: ” De astăzi pornim…

Aurelian Temișan și soția sa au sărbătorit 25 de ani de cand sunt impreuna, pe 13 ianuarie. Cu aceasta ocazie, artistul a postat un mesaj superb pe facebook.

Iata ce a scris pe pagina sa:

„25 de ani. Sfert de veac.
13 ianuarie 1995…13 ianuarie 2020.

In momentul in care cunosti un om, nu te poate duce gandul la ce ar putea fi, la cum ar putea fi…

Daca in seara in care ne-am cunoscut (cand a venit ea spre mine, intrebandu-ma cum as vrea sa ma prezinte), as fi putut anticipa ca vor trece anii asa, i-as fi spus: „domnisoara Monica, prezinta-ma simplu… soțul tău.”

Sunt recunoscator vietii (pentru miliardele de secunde de credit), conjuncturii (pentru harul care mi s-a dat si cu care bucur suflete), anturajului (pentru frumosii oameni ce mi-au fost si imi sunt alaturi), pentru viitorul (care desi nesigur, ma motiveaza si ma mobilizeaza)… pentru TOT.

Monica, Dora, de astazi pornim in cel de-al doilea patrar al vietii. 🤗🥰”.

25 de ani. Sfert de veac.13 ianuarie 1995…13 ianuarie 2020.In momentul in care cunosti un om, nu te poate duce…

Publicată de Aurelian Temisan pe Luni, 13 ianuarie 2020

Aurelian a stiut din timpul liceului ca vrea sa devina cantaret, asa ca s-a inscris la Conservator, unde a studiat canto clasic. Vocea a mostenit-o de la tatal sau, Aurelian Temisan senior, care a fost bas-bariton.

De cativa ani, e si pe micul ecran ca jurat in emisiunea ”Te cunosc de undeva!”. In plus, s-a intors in teatru si a obtinut un rol in musicalul ”Mamma Mia!”.

Fetita lor, Dora, le mosteneste talentul artistic.

La randul ei Dora le calca pe urme avand talent si aparand in concert alaturi de tatal ei si Monica, dar si pe un podium de moda cu mama ei. E un copil responsabil si sensibil si e normal sa mosteneasca talentul parintilor ei.

Se poate spune ca iubirea este cuvantul care domneste la cei trei. In ceea ce priveste relatia lor, Monica si Aurelian au invatat ca dragostea este primordiala pentru ei si nu pot trai altfel.

Se vad imbatranind impreuna inconjurati de copii si nepoti

Locuiesc intr-o casa frumoasa, luminoasa, pe care si-au dorit-o dintotdeauna. Actrita este si cea care isi rasfata sotul si pe fetita cu preparate culinare delicioase bio foarte sanatoase.

Stie sa gateasca multe feluri. Cei doi, tata si fiica fiind incantati de acele delicii culinare.

Monica si Aurelian au descoperit ca iubirea lor a crescut si a devenit mai puternica. Intr un fel sau altul, daca e sa credem in lucruri predestinate, energii si intalniri din alte vieti, asta i-a facut sa fie impreuna si a contat in special pentru Monica.

E clar ca au descoperit in mod unic miracolul dragostei.

Loading...