Cristina Ţopescu va fi incinerată! Unde va fi dusă cenuşa

Moartea fostei jurnaliste Cristina Ţopescu a fost un şoc pentru toată lumea.

Vedeta a fost găsită moartă, în propria casă, fiind înconjurată de cele mai dragi fiinţe, câinii săi. Realizatoarea TV va fi incinerată miercuri, pe data de 15 ianuarie, la Crematoriu Bârzeşti.

Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare, duminică seară. Întreaga ţară a fost zguduită la aflarea veştii cutremurătoare, fiind iubită şi îndrăgită de sute de oameni.

Incinerarea sa va avea loc miercuri, pe data de 15 ianuarie, la Crematoriu Bârzeşti. La acest eveniment este aşteptat fratele mei mare al realizatoarei TV, iar cenuşa sa va fi dusă în Oradea, oraş în care trăieşte mama sa, în prezent.

Mesajul Familiei Regale, după moartea Cristinei Ţopescu

Mii de oameni îşi exprimă regretul pe reţelele de socializare, după ce au aflat că fosta jurnalistă

Cristina Ţopescu s-a stins din viaţă. Pe lângă apropiaţii săi, Familia Regală a avut un mesaj sfâşietor prin care îşi exprimă condoleanţele.

“Vestea morții premature a jurnalistei Cristina Țopescu a fost primită cu nespusă tristețe de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și de Alteța Sa Regală Principele Radu. Intelectual rafinat și jurnalist de televiziune de vocație,

Cristina Țopescu a avut o respectată carieră publică de patru decenii, în care a dovedit o neobișnuită discreție, noblețe sufletească și profunzime a spiritului.

În mai 2005, Cristina Țopescu a realizat unul dintre cele mai de succes filme documentare despre Familia Regală, numit “Regele Mihai – Nihil Sine Deo” și produs de La Fix Media Production.

În iunie 2012, Cristina Țopescu a fost învestită cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, într-o ceremonie care a avut loc la Sala Regilor din Palatul Elisabeta.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu transmit condoleanțe familiei îndoliate și întreaga lor compasiune colegilor de breaslă ai Cristinei Țopescu!”, este mesajul transmis de Familia Regală a României, postat pe Facebook.

Ultimul mesaj pe care Cristina Țopescu l-a trimis unui amic pe Whatsapp înainte să moară:

Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta”.

SMS-ul a fost trimis anul trecut, pe data de 28 decembrie, la ora 22:01.

Cu două ore înainte îi scrisese aceluiași amic: ”Nu mai știu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.n. – patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau și ce văd pe net despre nenorocit mă îngrozește și îmi activează instinctual criminal!

Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniștesc puțin că simt că-mi pierd mințile când nu pot salva un câine, știu că mă înțelegi”.

Boala nestiuta de care suferea Cristina Topescu.

Potrivit apropiatilor, jurnalista Cristina Topescu suferea si de depresie.

Monica Pop a dezvaluit ca suferea de depresie

Medicul Monica Pop o cunostea foarte bine pe Cristina Topescu si a oferit detalii despre ce problema de sanatate avea: „Am inteles ca au fost gasite animalele in jurul ei. Intrebarea este ce i-a generat stopul. Mi se pare…Nu pot sa cred asa ceva!

V-as ruga sa nu mai spuneti despre trupul ei ca era nu stiu cum…Vreau sa se gandeasca toata lumea la ce fata era. Suferea de depresie, dar se trata.

Loading...