Gheorghe Dincă a fost DESFIGURAT în pușcărie. Deținuții l-au pedepsit crunt

Gheorghe Dincă, supranumit ”monstrul din Caracal”, cel care le-a violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a fost pedepsit de colegii de închisoare!

Potrivit impact.ro, Dincă a fost bătut și violat de deținuți, o lecție pe care aceștia i-au dat-o pentru fărădelegile făcute.

Conform unor surse se pare că acesta a fost desfigurat și că a fost lăsat inconșient.

Aceleași surse susțin că soția crimalului Dincă a fost chemată de urgență la procuratură.

Situația este fară precedent, se știa că Gheorghe Dincă este izolat și păzit de restul deținuților tocmai pentru ca furia lor să nu iște un scandal între deținuți.

Gheorghe Dincă, trimis în judecată în luna ianuarie pentru nu mai puțin de opt capete de acuzare, are un tratament crunt. Astfel, ”monstrul din Caracal” a fost bătut de deținuți, mai mult, ar fi fost chiar violat. Apoi, iar bătut până când a fost desfigurat și lăsat inconștient.

Gheorghe Dincă, opt capete de acuzareGheorghe Dincă a fost acuzat de opt infracțiuni, trafic de persoane, trafic de minori, viol (două infracţiuni), omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte (două infracţiuni).

”Monstrul din Caracal” a stat, la început, în arestul Penitenciarului Rahova, din București, apoi a fost mutat la Penitenciarul din Craiova.

Uluitoarea scrisoare a lui Gheorghe Dincă pentru familia Alexandrei Măceșanu: ”Vă rog să nu…”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata ucisă de ”Monstrul de la Caracal”, a citit, într-un live pe pagina lui de Facebook, o scrisoare venită de la Gheorghe Dincă.

Numai că Alexandru Cumpănașu nu crede nici în ruptul capului că fițuica, în care chiar el este atacat, îi aparține criminalului.

„Familiei Măceșanu. Nu doresc să vă fac suferința și mai grea, deoarece vă înțeleg cât de mult vă doriți să apară vie Alexandra acasă…”, este începutul scrisorii lui Dincă.

„Vă scriu aceste rânduri pentru că am văzut în toate interviurile dvs că aveți atât de mult bun simț și vorbiți doar de ce simțiți în legătură cu Alexandra și nu jigniți pe nimeni, mai ales pe mine, deși recunosc că merit din partea dvs tot felul de jigniri pentru fapta mea nesăbuită”, a continuat Dincă.

„Eu vă stimez şi vă urez multă, multă sănătate. Aveți toți din familia Măceșanu mult mai mult de șapte ani de acasă. Chiar dacă sunteți din Reșca nu are importanță unde ne naștem.

Important e că ați primit o mare educație de la părinți. De asta vă comportanți și în aceste momente foarte grele, foarte normal. Eu vă stimez și vă urez multă, multă sănătate.

Sănătate tuturor din familia Alexandrei, chiar dacă eu sunt criminalul. Nu înțeleg de unde aveți puterea de a nu mă jigni și de a dispune de un așa mare caracter.

Sunteți destul de supărați și eu nu doresc să vă supăr și mai tare, dar vă rog să nu mai credeți în tot felul de speculații și păreri ce zic toți, așa ziși specialiști ce le place să dea interviuri la televizor.

Vă rog să fiți sinceri și să spuneți la TV, pe post, când a fost Cumpănașu în ultimii 10 ani la dvs acasă, la țară, și a vorbit cu Alexandra.

La televizor se dă foarte afectat acest Cumpănașu pentru a strânge semnături și a avansa la alegerile parlamentare, nu pentru că îi pasă de suferința pe care o aveți în aceste momente.

Pentru interesul personal e în stare să joace orice teatru ieftin. Părerea mea e că acest Cumpănașu este un impostor și este aliat cu Tonel și o altă persoană care bate câmpii, cum este Obârșan.

Nu vă mai luați după ei pentru că pentru dvs vă reprezintă avocatul Moldovan, nu cei trei amețiți de bat câmpii”, ar fi scris Dincă.

Loading...