Anunțul pe care îl aștepta toată lumea a fost făcut. Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, sunt în culmea fericirii

Simona Halep si Toni Iuruc au stabilit data nuntii. Iar marele eveniment va avea loc in acest an.

Astfel, anul 2020 va fi unul plin pentru jucatoarea de tenis care si-a propus sa se casatoreasca.

Simona (28 ani) si Toni (40 ani) au stabilit sa se casatoreasca in luna septembrie a anului acesta, la Constanta. La eveniment vor participa peste 1000 de invitati, printre care si multe personalitati din lumea sportului.

„Simona isi doreste minumum trei copii, iar Toni, dupa ce au discutat pe acest subiect, s-a lasat convins de avantajele de a avea o familie atat de numeroasa.

Evident, copiii lor nu vor aparea acum, Simona este decisa sa mai joace tenis la nivel inalt inca niste ani, vor deveni parinti abia cand ea va face un pas inapoi din lumea sportului pentru a se dedica familiei”, a declarat un apropiat al familiei Halep pentru sursa citata.

Acelasi lucru l-a spus si Simona, in urma cu cateva luni: „In 10 ani mi-as dori sa am trei copii, o familie frumoasa si sa fiu retrasa din tenis, stiind ca am dat totul.”

„După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă.

Viața mea o să fie împlinită după tenis”, a mărturisit Simona în prima conferință de presă digitală din România. Apoi a adăugat, pe un ton categoric: „Nimic despre tenis, câțiva ani!”, a mai spus Simona.

”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, ne-a spus un apropiat de-al familiei Simonei Halep.

”Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, ne-a spus sursa citată.

Cine este Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep?

Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, este machedon și om de afaceri influent. El are nu mai puțin de șase firme. Bărbatul ar fi fost un apropiat al lui Sorin Oprescu. Simona Halep, sportiva româncă în vârstă de 28 de ani, a fost surprinsă la un restaurant din Capitală împreună cu noul ei iubit, în luna iulie.

„L-am cunoscut. Am fost cu el la o cafea de 3-4 ori. E un băiat foarte serios, e amic cu fiul meu. E un băiat frumos, care a făcut avere. E pricopsit, nu e un sărăntoc.

Totuși, el nu are câți bani face ea. Domnilor, dacă n-o aveam pe Halep, nu mai auzea nimeni de noi. Se auzeau doar nenorociri despre țara asta”, a spus Dumitru Dragomir despre iubitul Simonei halep, Toni Iuruc.

Simona Halep se poate lăuda cu o avere din tenis

Simona Halep era pe locul cinci, la jumătatea anului 2019, atunci când vine vorba de încasările totale din tenis la jucătoarele prezente în topul WTA, loc pe care, momentan, și-l păstrează cu succes. Pentru performanţa de la Roland Garros a primit 478.056 dolari şi a ajuns astfel la suma de 30.155.925 de dolari, obţinută în toată cariera.

Simona Halep este pe locul 5 în top 10 al celor mai bogate din circuitul WTA, câștigând peste 30.000.000 de dolari din tenis.

Loading...