Stefan Banica, gest impresionant pentru Cristina Topescu, chiar in ultimele clipe

Stefan Banica a fost surpins la crematoriu unde a fos tincinerat trupul jurnalistei Cristina Topescu.

Artistul si-a dorit sa fie o prezenta discreta, asa ca a intrat pe usa din spate si nu a vrut sa faca declaratii jurnalistilor prezenti la fata locului.

Stefan Banica a mers la crematoriu, sa ii ofere un ultim omagiu Cristinei Topescu.

Stefan Banica i-a surprins pe multi si a decis sa mearga in ultima clipa la crematoriul Vitan-Barzesti unde a fost incinerat trupul neinsufletit al Cristinei Topescu, cu dar cateva minute in urma.

Artistul a ajuns acolo cu bolidul sau de lux si a preferat sa intre prin spate, cand a vazut multimea de jurnalisti de la fata locului.

Va reamintim ca Stefan Banica si Cristina Topescu au avut o relatie de dragoste la inceputul anilor 90, care insa s-a sfarsit brusc.

Dragostea nu a fost suficienta pentru a-i tine impreuna, iar peste ani Cristina Topescu a declarat intr-un interviu ca Banica Jr. era un barbat foarte gelos, cu care nu a avut o relatie prea fericita.

La început, Cristina Țopescu a spus ca relația ei cu Ștefan a fost cea mai pasională și că știe că a iubit-o foarte mult. Din păcate, erau prea tineri și nu s-au înțeles.

La rândul lui, Ștefan Bănica Jr. a mărturisit că prezentatoarea de știri va ocupa mereu un loc în sufletul lui și că îi va lega o relație de prietenie.

“Cred ca nimeni nu m-a iubit atat de mult cum a facut-o el. De multe ori ii spuneam ca imi doresc sa ma iubeasca mai putin, dar sa ma respecte mai mult. A fost o poveste pasionala. Va rămâne un om special in sufletul meu”, spunea Cristina Topescu despre Stefan banica, marea sa iubire.

Cristina Topescu si Stefan Banica s-au despartit in 1993, dar de atunci fiica lui Cristian Topescu nu si-a mai deschis sufletul si nici nu s-a mai vorbit despre o relatie stabila a acesteia.

Imediat dupa aflarea vestii tragice, Stefan Banica a postat un mesaj pe retelele de socializare.

„Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea.

Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu”, a fost mesajul postat de Stefan Banica Jr. pe pagina sa oficiala de Facebook.

Cristina Topescu a fost depusa ieri la capela cimitirului Bellu din Capitala. Astazi trupul ei a fost incinerat la crematoriul Vitan-Barzesti, exact cum si-a dorit. Cenusa ei va fi depusa intr-un cavou din cimitirul Bellu.

Cristina Țopescu și tatăl său au avut o relație apropiată, deși el divorțase de mama ei, cu zeci de ani în urmă.

În aprilie 2017, jurnalista și-a invitat tatăl în cadrul emisiunii pe care o prezenta la Antena 3, “Dincolo de știri”.

CRISTINA TOPESCU:

“Eu sufeream, pentru că televiziunea mi te-a răpit, tată! Ce mă mira pe mine și mă intriga, copil fiind, era că auzeam un alt tată la televizor, tu acasă fiind un taciturn, îți scoteam cuvintele cu cleștele, iar la TV parcă te dedublai”.

Replica lui CRISTIAN TOPESCU din 2018:

“Trebuia să existe o compensație între omul foarte vorbăreț de la televizor și omul mai puțin vorbăreț de acasă. Familia mea a suferit într-un fel, pentru că eu eram de dimineață până seara la tv, unde am crescut”.

Cristina Topescu intrat în televiziune în 1979, când a apărut în emisiuni pentru copii.

Timp de 12 ani, ea a fost prezentatoarea principalului buletin de știri de la Prima TV, „Focus”. În 2013, a devenit membră a PSD, moment în care a încetat colaborarea cu Prima TV.

În seara celei de-a doua zi de Crăciun, Cristina Țopescu a postat pe Facebook un îndemn al Papei Francisc, care îi sfătuia pe oameni să fie buni cu animalele.

Este ultimul text public scris de Cristina Țopescu, cunoscuta prezentatoare TV găsită fără suflare duminică seara, în locuința ei din Otopeni. ”Încă un motiv să-l iubesc pe omul ăsta simplu, firesc, calin, vesel, minunat”, nota ea ea.

“DUMNEZEU SA O IERTE!”

Loading...