Primele rezultate oficiale: Ce au găsit medicii legiști în stomacul Cristinei Țopescu

Un singur apel a creat panica generala la locuința Cristinei Topescu. Jurnalista a fost găsita fără suflare, iar politistii au deschis imediat o ancheta in acest caz. Au apărut si primele rezultate oficiale ale autopsiei.

Medicii legiști au identificat medicamentele care au fost găsite in stomacul jurnalistei, în timp ce efectuau autopsia.

In organismul Cristinei Topescu au fost găsite diazepam, medicament folosit pentru a trata anxietatea si insomnia si ketonal folosit pentru tratarea bolilor reumatice inflamatorii.

Una dintre prietenele prezentatoarei, medicul Monica Pop a declarat despre Cristina Topescu faptul ca si-ar fi dorit sa plece din Romania.

”Era un om deosebit. Avea perioade când disparea, in care voia sa fie singura, pe urma revenea in lume, ca sa spun asa. Ea stătea cu cățeii ei, vorbea foarte, foarte mult despre ei, ii ajuta foarte mult. Ce as vrea sa va spun, in premiera, este ca in urma cu circa doi ani ii intrase in cap sa plece in Italia.

Sa facă jurnalism acolo, pentru ca stia foarte bine limba. Si chiar si-a cautat o casa acolo, împreuna cu animalele. Dar, pana la urma, nu s-a întâmplat asa ceva.

A încercat si cu politica si mi-am adus aminte, dupa o noapte de gânduri, ca ea era de dreapta, dar a intrat in politica pe stânga. Imi spunea ca inainte de a intra se purtau foarte frumos niste doamne de acolo cu ea, dupa care au intors foaia si nu s-a mai simtit in largul ei acolo.

Voia sa se duca in Ardeal. Si acum…”, a povestit Monica Pop, la un post de televiziune, luni seara.

Monica Pop a dezvaluit ca suferea de depresie.

Suferea de depresie, dar se trata. Am fost împreuna cu ea la tatal ei, a fost un soc moartea lui, ea a sperat pana in ultima clipa si totul a fost un mare soc pentru ea”, a mai spus Monica Pop.

“Cristina era o singuratica, locuia doar cu câțiva caței, pe care ii iubea mult. Seara de seara mergea la un fel de adapost unde erau foarte multi câini si ii hrănea .Toti banii ei, (putini, de altfel),se duceau pe hrana cățeilor si pe operatii si tratamente.

Era un om sofisticat dar bun la suflet. Sarea sa ajute mereu la nevoie.Vorbeam la telefon, nu foarte des si mai ieșeam la cite un film și la masa. Imi spunea adesea cit de tare e dezamagita de societate, de oameni!
Nu pot înțelege! Nu pot crede!

A FOST ca si tatăl ei, O LEGENDA!”

Cristina Topescu a fost gasita fara viata duminica seara in locuinta ei din Tunari! Vecinii nu o mai vazusera de dinaintea Craciunului iar dupa spusele bunei sale prietene, Marina Almasan, aceasta este posibil sa fi se fi stins in somn.

Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile”, a precizat Alis Grasu, pentru AGERPRES.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

“În urma sesizării, polițiștii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, informează IPJ Ilfov.

Cristina Ţopescu avea 59 de ani.

Loading...