Andreea Bălan, primele declarații despre divorțul de George Burcea: „Ella și Clara trebuie protejate…

Andreea Balan a transmis un mesaj emotionant in care a recunoscut ca divortul dintre ea si George Burcea urmeaza.

Ea a specificat ca fiicele lor au nevoie de multa atentie in aceasta perioada dificila din viata lor.

In plus, a mai spus artista, deocamdata, nu isi doreste sa vorbeasca despre aceasta experienta neplacuta.

“Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere. Le-am citit pe toate. Tot ce pot sa va spun, este ca ceea ce s-a scris in presa este adevarat.

In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate.

Va imbratisez cu drag, mereu a voastra AB” este mesajul publicat pe Facebook si Instagram de Andreea Balan.

Postarea artistei a strans aproape 20 de mii de like-uri pe Instagram la nici macar o ora de cand a facut totul public, dar si numeroase mesaje.

“Este strict alegerea voastra! Dar pentru o casnicie, trebuie sa lupti permanent, si cu bune, si cu rele! Prea usor ati renuntat unul la celalalt!”,

“Este foarte greu cand intampini astfel de situatii, mai ales cand ai copii… indiferent ca esti sau nu persoana publica. Ce pot sa iti spun e ca si eu cu familia mea am trecut printr-o situatie dificila, putin asemanatoare cu a ta.

Am luptat pentru copil in proportie de 50 % si 50 %, din iubire pentru sotul meu. Deocamdata, nu regret decizia luata. Daca consideri ca se merita sa lupti, incearca… asculta-ti inima”.

“Iubirea infinita pentru copii iti da putere pentru decizii intelepte. Imi placea tare mult de voi impreuna, ca familie, iubirea se citea in ochii vostri, insa, voi stiti cel mai bine ce este in sufletele voastre si ce va aduce fericirea!

Ai grija de inima ta, de fete si de bunica” sunt doar trei dintre comentariile lasate de fanii Andreei Balan.

O fotografie pe care Andreea Bălan a postat-0 pe pagina sa de Instagram le-a arătat admiratorilor săi că este timpul pentru o schimbare radicală.

Andreea Bălan a renunțat la verighetă, în respectiva fotografie, semn clar că viața sa o poate porni pe un nou drum.

Suplimentar, vedeta a alăturat imaginii și un mesaj cu subînțeles. ”Oamenii care un un scop precis, ambiție și viziune, nu au timp de dramă.

Ei investesc energia în creativitate și se concentreaza pe trăirea unei vieți pozitive”, a scris Andreea Bălan în dreptul respectivei fotografii postate pe pagina sa de Instagram.

Firește, vizitatorii paginii Andreei au sesizat că vedeta nu mai poartă verighetă, așa că despărțirea de George Burcea pare a fi o realitate a momentului.

”Ti-ai dat jos pana si verigheta ? multa putere totul depinde de voi de tine .. voi stiti mai bine,te pup andreea❤️”, ”Cum Sa treci peste atatea dezamăgiri in viata?nu stiu…dar eu nu cred ca reușeam…

Esti cea mai puternică femeie”, ”??? Esti o femeie puternica vei invinge mereu ??????”, ”După ploaie si furtună, va veni si vreme buna!!!!?te îmbrățișez cu drag!!”

”Capul sus! Zâmbește! Viața este frumoasă cu bune și cu rele (cu greutăți, probleme, dar si cu clipe fericite). Privește în urmă și caută tot ce a fost frumos.

Privește în prezent si caută dragostea din ochișorii mici si zglobii. Privește în viitor și caută răspunsuri.

Multă sănătate și fericire, să ai puterea să iei deciziile cele mai bune și să lupți cu tot si cu toate! Zâmbește!”, au fost câteva dintre comentariile postate de internauți.

Loading...