Lora e în doliu! Mama cântăreței a murit: „Ai plecat cu jumătate din inima mea”

Este doliu în familia cântăreței Lora, una dintre cele mai iubite din România. Din păcate, vestea că mama ei s-a stins din viață a cutremurat-o foarte tare.

Îndrăgita cântăreață a anunțat pe contul său de instagram faptul că mama ei a trecut în neființă. Artista a publicat și un mesaj emoționant și mai multe versuri dedicate mamei sale.

Doliu în familia căntâreței Lora, după decesul mamei sale.

Vestea privind moartea mamei Lorei a fost publicată de artistă pe instagram. Ea și-a însoțit postarea și de două versuri din poezia „Repetabila povară” a regretatului poet, Adrian Păunescu.

„Cine are părinţi, pe pământ nu în gând
Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând…”, a scris Lora la postarea de pe instagram, în care a scris și un mesaj pentru mama ei: „Drum lin mama scumpă..ai plecat cu jumătate din inima mea”.

Este mesajul îndurerat pe care Lora l-a notat pe rețelele de socializare.

Laura Petrescu s-a născut pe 23 iulie 1982 în Vaslui, România și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați. Este cunoscută sub numele de scenă Lora, este o cântăreață de muzică pop-dance, model, jurată în cadrul concursului Next Star și vedetă de televiziune.

Lora a devenit cunoscută în România o dată cu participarea la concursul Star Factory, organizat de Prima TV, în anul 2004, însă au fost necesari încă doi ani pentru a se lansa în industria muzicală. În anul 2006 s-a înființat formația Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga.

Wassabi s-a lansat cu piesa „Have some fun with Radio 21”, imnul din acel an al postului Radio 21.

Fetele din formație au lansat mai multe piese în 2007, cu speranța de a reprezenta România la concursul internațional de muzicăEurovision. Deși piesele lor au fost votate de către public, nu au reușit ceea ce își propuseseră.

Pe 1 aprilie 2009, Lora se retrage din formație, pentru a continua o carieră solo. După 8 luni, Lora participă laselecția naționalăpentru Eurovision cu piesa „Come Along”, interpretată în duet cu Sonny Flame. „Come Along” a obținut 10.000 de voturi, dar insuficiente pentru a reprezenta România la concurs.

Printre cele mai importante single-uri ale sale se numără piesele „Puișor”, „Rămas bun” sau „Dragă”, dar și colaborările cu Doddy în „Dor să te ador” și „Bine Mersi” sau melodia „Viața bună” din 2009, cântată alături de Keo și Puya.

Loading...