Monica Pop despre boala de care suferea Cristina Topescu

Medicul Monica Pop a spus ca știe ce fel de medicamente lua Cristina Topescu și ca nu s-a pus niciodată vorba sa-și pună capăt zilelor.

„NICI VORBA DE SUICID! CATEGORIC! IAR INCINERAREA A FOST DORINȚA EI!

Nu e de judecat pentru asta! Cum fac unii! Nici nu poate fi vorba de sinucidere, e doar o speculație. Știu bine ce lua. Nici vorba de somnifer puternic.

Nici vorba de moarte din asa ceva! 3 pastile! Diferite! Cristina spunea mereu ca vrea sa traiască cit mai mult pentru animalele pe care le iubea atâta.

Se tot întreba ce vor face când ea nu va mai fi, cine le va mai iubi, hrăni si trata! Toti cei apropiati stiu! Cristina nu era religioasa.Avea credința și speranța ei. A DORIT sa fie incinerata. Normal sa i se respecte dorinta!”, a scris Monica Pop, pe Facebook.

Medicii legiști au identificat medicamentele care au fost gasite in stomacul jurnalistei, în timp ce efectuau autopsia.

In organismul Cristinei Topescu au fost găsite diazepam, medicament folosit pentru a trata anxietatea și insomnia si ketonal folosit pentru tratarea bolilor reumatice inflamatorii.

Familia Cristinei Topescu a luat decizia ca trupul neînsuflețit al femeii sa fie incinerat. Medicii legiști au stabilit ca jurnalista s-a stins cel mai probabil înainte de Anul Nou. Mai multe pastile au fost descoperite în locuința unde a fost găsit trupul fără viata al Cristinei.

Monica Pop a dezvăluit ca suferea de depresie

Medicul Monica Pop o cunoștea foarte bine pe Cristina Topescu si a oferit detalii despre ce problema de sănătate avea: „Am înțeles ca au fost găsite animalele in jurul ei. Întrebarea este ce i-a generat stopul. Mi se pare…Nu pot sa cred asa ceva!

V-as ruga sa nu mai spuneți despre trupul ei ca era nu știu cum…Vreau sa se gândească toată lumea la ce fata era. Suferea de depresie, dar se trata.

Am fost împreuna cu ea la tatăl ei, a fost un soc moartea lui, ea a sperat pana în ultima clipa si totul a fost un mare soc pentru ea”, a spus Monica Pop la Romania TV.

Pe contul de Facebook, Monica Pop a postat un mesaj dureros după ce a aflat ca prietena sa s-a stins:

„NU POT SA CRED!!!!!CRISTINA TOPESCU, BUNA MEA PRIETENA!
DE CE, DOAMNE???!!!

Cristina era o singuratica, locuia doar cu câțiva caței, pe care ii iubea mult. Seara de seara mergea la un fel de adăpost unde erau foarte multi câini și ii hrănea .Toti banii ei, (putini, de altfel),se duceau pe hrana cățeilor și pe operații și tratamente.

Era un om sofisticat dar bun la suflet. Sarea sa ajute mereu la nevoie.Vorbeam la telefon, nu foarte des si mai ieseam la cite un film și la masa. Îmi spunea adesea cit de tare e dezamăgita de societate, de oameni!

Nu pot înțelege! Nu pot crede!

A FOST ca si tatăl ei, O LEGENDA!”

Loading...