Gigi Becali, reactie dura despre coronavirus: „Ba, daca in Biserica sunt 100 de oameni care au coronavirus si se impartasesc, ma duc si eu si…

Omul de afaceri crede ca Romania, la fel ca celelalte tari ortodoxe, nu va avea probleme cu COVID-19, daca cetatenii vor merge la slujbe.

”Eu spun asa cum zice Biserica, sa mergem la slujbe. Merg mai departe si spun altceva. O sa vedeti daca sunt nebun sau am dreptate. Se va demonstra in cateva luni.

Tineti minte ce va spun. O sa vedeti ca virusul asta, in toate tarile in care se face Sfanta Liturghie, in tarile ortodoxe, nu va fi puternic.

Romania va beneficia de Sfanta Liturghie. La noi vor fi 3-7 cazuri, nu asa multe ca in alte tari. Nu poate virusul… Se face Sfanta Liturghie si se spune ‘Dumnezeule, fereste-ne pe noi si tara noastra de aceasta boala’.

Asa va fi in tarile ortodoxe, Bulgaria, Romania, Cipru, Rusia, Serbia. Sunt tari in care se face Sfanta Liturghie”, a declarat Becali, la Romania TV.

Gigi Becali: ”Nu vine boala, nu are ce cauta aici!”

Patronul de la FCSB si-a continuat discursul in aceeasi nota.

”O sa vedeti in cinci luni daca sunt nebun sau spun adevarul. Se va demonstra pe statistica. Noi mergem la Biserica si nu tinem cont de guvernantii necredinciosi care spun erezii.

Ba, daca in Biserica sunt 100 de oameni care au coronavirus si se impartasesc, ma duc si eu si ma impartasesc cu lingurita lor.

Prin Sfanta Impartasanie, Hristos ne insanatoseste! La ruga ne rugam sa ne fereasca Dumnezeu de virus. Nu vine boala, nu are ce cauta boala aici. Dumnezeu in2departeaza pericolul”, a mai spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro

Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti a luat hotararea de a suspenda cursurile, lucrarile practice si examenele, pe fondul masurilor anuntate, duminica, de grupul de comunicare strategica din cadrul MAI.

Conducerea unitatii de invatamant superior a decis ca masura sa intre in vigoare de luni si va dura pana la 31 martie.

„Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti intrunit in regim de urgenta, in data de 08.03.2020 ora 13.00, hotaraste:

Suspendarea cursurilor si lucrarilor practice precum si a examenelor pentru toti studentii facultatilor din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti incepand cu data de 09.03.2020 si pana la data de 31.03.2020.

In conformitate cu prevederile art.3 din Hotararea nr.6/06.03.2020 a Ministerului Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situatii de Urgenta”, anunta institutia pe site-ul oficial.

Pana pe 31 martie vor fi anulate adunarile mai mari de 1.000 de oameni

Decizia Universitatii vine dupa ce secretarul de stat, Raed Arafat, a anuntat ca s-a luat decizia de a interzice accesul in spitale al studentilor si al apartinatorilor pacientilor, pana la data de 31 martie.

„Multe spitale au amfiteatre si studentii vin in numar mare pentru a participa la cursuri. Pentru a proteja mai mult spitalul, cadrele medicale si pacientii, consideram ca aceasta masura e necesara”, a declarat Arafat intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul MAI.

Loading...