Monica Pop, dezvăluiri despre Cristina Țopescu: Ce a spus medicul chiar în fața capelei

Monica Pop, prietenă cu fosta jurnalistă Cristina Țopescu, a făcut declarații chiar din fața capelei unde a fost depus sicriul acesteia.

Medicul Monica Pop, bună prietenă cu fosta jurnalistă găsită fără suflare în casă, a venit miercuri dimineața la capela Cimitirului Bellu, pentru a-și lua rămas bun de la Cristina Țopescu.

La plecare, Monica Pop a vorbit despre decizia Cristinei Topescu de a fi incinerate si a precizat ca toata lumea stia ca ata isi doreste. ” Toata lumea stia ca incinerarea e alegerea ei. Cristina a vrut asa, atunci trebuie sa fie asa.

Am primit mesaje de la diverse persoane sa transmit familiei ca le daruiesc ei un loc de veci, doar sa nu o incinereze pe Cristina. Daca ea asa a vrut, trebuie sa fie asa cum si-a dorit ea”, a spus Monica Pop, in fata capelei.

Medicul a mai explicat si de ce prietenii nu s-au ingrijorat de disparitia ei mai bine de doua saptamani.

”Cristina era mai sensibila, dar asa era ea… Bucuria ei erau cateii, se intalnea cu prietenii ei doar cand voia ea… Se vedea cu ei doar cand voia ea! Asa a decis Cristina, sa stea singura de Craciun”, a mai spus Monica Pop.

Cristina Topescu va fi incinerata joi, dupa ce miercuri dimineata, sicriul cu trupul acesteia a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Familia si prietenii sustin ca fosta jurnalista iti exprimase dorinta de a fi incinerata.

Medicul Monica Pop a spus ca știe ce fel de medicamente lua Cristina Topescu și ca nu s-a pus niciodată vorba sa-și pună capăt zilelor.

„NICI VORBA DE SUICID! CATEGORIC! IAR INCINERAREA A FOST DORINȚA EI!

Nu e de judecat pentru asta! Cum fac unii! Nici nu poate fi vorba de sinucidere, e doar o speculație. Știu bine ce lua. Nici vorba de somnifer puternic.

Nici vorba de moarte din asa ceva! 3 pastile! Diferite! Cristina spunea mereu ca vrea sa traiască cit mai mult pentru animalele pe care le iubea atâta.

Se tot întreba ce vor face când ea nu va mai fi, cine le va mai iubi, hrăni si trata! Toti cei apropiati stiu! Cristina nu era religioasa.

Avea credința și speranța ei. A DORIT sa fie incinerata. Normal sa i se respecte dorinta!”, a spus Monica Pop.

Medicii legiști au identificat medicamentele care au fost gasite in stomacul jurnalistei, în timp ce efectuau autopsia.

In organismul Cristinei Topescu au fost găsite diazepam, medicament folosit pentru a trata anxietatea și insomnia si ketonal folosit pentru tratarea bolilor reumatice inflamatorii.

Familia Cristinei Topescu a luat decizia ca trupul neînsuflețit al femeii sa fie incinerat. Medicii legiști au stabilit ca jurnalista s-a stins cel mai probabil înainte de Anul Nou.

Mai multe pastile au fost descoperite în locuința unde a fost găsit trupul fără viata al Cristinei.

Monica Pop a dezvăluit că suferea de depresie

Medicul Monica Pop o cunoștea foarte bine pe Cristina Topescu si a oferit detalii despre ce problema de sănătate avea: „Am înțeles ca au fost găsite animalele in jurul ei. Întrebarea este ce i-a generat stopul. Mi se pare…Nu pot sa cred asa ceva.

Am fost împreuna cu ea la tatăl ei, a fost un soc moartea lui, ea a sperat pana în ultima clipa si totul a fost un mare soc pentru ea”, a spus Monica Pop la Romania TV.

Cristina era o singuratica, locuia doar cu câțiva caței, pe care ii iubea mult. Seara de seara mergea la un fel de adăpost unde erau foarte multi câini și ii hrănea .Toti banii ei, (putini, de altfel),se duceau pe hrana cățeilor și pe operații și tratamente.

Era un om sofisticat dar bun la suflet. Sarea sa ajute mereu la nevoie.Vorbeam la telefon, nu foarte des si mai ieseam la cite un film și la masa. Îmi spunea adesea cit de tare e dezamăgita de societate, de oameni!

Loading...