Tragedie fără margini la Slatina. Minela a visat sa devină mamă, s-a luptat cât a putut, dar s-a stins după ce născuse o fetița și un băiețel.

O doctorita, ginecolog la Slatina, s-a stins dupa ce a nascut gemeni. Minela avea 37 de ani si s-a stins la o luna dupa ce si-a adus pe lume copiii.

Medicul ginecolog de la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, Minela Calinescu, s-a stins, vineri, la 37 de ani, in Spitalul Judetean Clinic de Urgenta Craiova.

Ea se afla de aproximativ o luna in coma la spitalul din Craiova, unde a dat nastere copiilor sai, un baiat si o fata.

Medicul de la spitalul din Slatina si-a dorit enorm sa duca sarcina la bun sfarsit si totul parea sa evolueze bine, desi i-a nascut pe gemeni, un baiat si o fata, la 32 saptamani.

La nici o saptamana de cand a devenit mama, Minela Calinescu a suferit un stop cardio-respirator, a fost resuscitata cu succes, insa a ramas de atunci in coma.

De la acel moment medicii au dus o lupta extraordinara pentru a o tine pe doctorita in viata, desi activitatea cerebrala s-a deteriorat masiv.

Decesul a survenit vineri, 14 februarie 2020. Minela Calinescu (fosta Bolocan), din Mehedinti, a venit sa lucreze la spitalul din Slatina, casatorindu-se cu un slatinean.

Si-a dorit enorm sa aiba copii, sarcina obtinand-o in urma unei fertilizari in vitro. Sarcina i-a fost urmarita de colegii din Craiova.

Medicul de la spitalul din Slatina şi-a dorit enorm să ducă sarcina la bun sfârşit şi totul părea să evolueze bine, deşi i-a născut pe gemeni, un băiat şi o fată, la 32 săptămâni.

Loading...