Cum arată noua locuință a Mirelei Vaida: “O casă de toată fiţa, pentru că ai difuzat vulpiţa”

Flick a fost protagonistul unui moment de senzaţie, joi dimineaţă, la Star Matinal de la Antena Stars. Simpaticul prezentator i-a realizat o poezie exclusivă Mirelei Vaida.

În momentul în care emisiunea a ajuns la rubrica legată de postările vedetelor pe reţelele sociale, unul dintre profilurile de Instagram analizate a fost cel al Mirelei Vaida.

Frumoasa prezentatoare a împărtăşit cu fanii ei o imagine cu copiii săi, în timp ce admiră contemplativ zăpada care a căzut noaptea trecută.

Îndrăgita vedetă de la ”Acces Direct” s-a mutat, în urmă cu câteva luni, în casă nouă.

Mirela Vaida are o locuinţă de poveste, iar Flick, colegul său, a ţinut să-i facă şi o poezie extrem de simpatică, din care nu lipsesc, evident, versuri legate de celebra vulpiţă de la ”Acces Direct”.

”Nici nu a început bine anul, că Mirela Boureanu
Pune o poză şmecherie, cred că din sufragerie
De asta spun, cu mult respect, tare la Acces Direct

O casă de toată fiţa, pentru că ai difuzat vulpiţa
O săptămână cu vulpiţa şi şi-a luat vilă domniţa
Colega noastră are pădurea pe fereastră

Aştia mici chiar strigă: mami, ne mutăm şi la Miami?
Ne mutăm, drăguţii mei, într-o săptămână-trei
Dacă mai ţinem vulpiţa ne luăm de toată fiţa.

Chiar dacă vremea e nasoală, avem încălzire în pardoseală
Calorifer cochet, montat, practic, în parchet
Şi acum o să-şi ia o altă casă, probabil mult mai frumoasă
Şi-o să-i cânte un taraf, după testul poligraf”, este poezia făcută de Flick Mirelei Vaida.

Mirela Vaida se bucură o familie numeroasă, cu trei copii, dar și de o carieră înfloritoare în televiziune și în muzică, având spectacole alături de bandul ei.

Prezentatoarea emisiunii “Acces Direct” (Antena 1) a reușit să își îndeplinească visul de a deveni mamă, după ce, în trecut, a pierdut două sarcini.

Semn că maternitatea îi priește, vedeta nu exclude posibilitatea de a mai avea un urmaș peste vreo doi ani, așa cum își dorește partenerul ei de viață.

Mirela Vaida a dat primele declarații despre al patrulea copil: „Soţul meu îşi doreşte mult încă o fetiță, în maximum doi ani”

Toată lumea mă întreabă asta. Exact aşa cum mă întrebau când aveam doi, acum mă întreabă când îl fac pe al patrulea. Soţul meu îşi doreşte mult încă o fetiță, deja o proiectează în mintea lui ca ea să vină peste vreo doi ani.

Mi-a şi calculat mie vârsta: „La 40 de ani, să ai patru copii, uite ce frumos sună totul!”, mi-a spus.

”Vrea sotul meu inca o fetita. Si eu mi-as dori…sa inchidem treaba, sa fie doua fete si doi baieti. Eu nu pot sa programez, programeaza Dumnezeu, eu spun ce imi doresc, doar ca…nu am probleme.

Multumesc lui Dumnezeu, corpul meu am dus asa de bine sarcinile, am nascut natural, nu imi este teama de nimic, am alaptat copiii, ma ocup de ei…iarasi va insemna o perioada in care ies din munca”, a spus vedeta.

Desi a recunoscut ca nu este deloc usor pentru o femeie sa poarte in pantece un copilas timp de 9 luni, Mirela Vaida sustine ca este cel mai frumos lucru mai ales dupa ce ai trecut de un anumit prag.

”Te dezechilibreaa un pic, dar merita. Daca Dumnezeu va da, pe curand ca as mai face inca un copil, Pragul e la doi copii. Daca ai trecut de doi copii, restul sunt bonus de la viata. Nu-i mai simti”, a mai spus ea.

La mine însă, fiecare sarcină s-a cunoscut mai mult decât anterioara, a fost un pic mai dificil de dus, şi nu atât din punct de vedere fizic, cât din punct de vedere emoțional.

Nu mai am 20 de ani, am 38 de ani curând. Corpul parcă a răspuns mai greu, parcă mi-a fost mie mai greu, nu mai aveam la fel de multă răbdare, eram şi mai obosită cu acumularea de nopţi nedormite.

Loading...