Gabriela Cristea a ajuns cu fetițele la spital. Ce s-a întâmplat cu cele mici

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au ajuns cu fetitele lor la spital.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt doi părinți responsabili ce au mare grijă de fiicele lor. Chiar dacă sunt mai mereu atente cu cele mici, iată că mezina familie are o problemă de sănătate și au ajuns la medic.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se ocupă foarte bine de cele două fiice ale lor și fac tot posibilul să nu le lipsească nimic.

Aceștia au ales să își împartă foarte bine activitățile zilnice astfel încât cele mici să fie mereu atent supraveghetate, însă problemele de sănătate nu țin cont de acest lucru.

Cea mica a avut ceva probleme de sanatate, dar la medic a ajuns si fetita mai mare a cuplului. Aceasta, odata ajunsa la cabinetul medical a inceput sa isi consulte sora mai mica.

Gabi Cristea a ajuns cu fetitele la doctor

Gabrielea Cristea si sotul ei Tavi Clonda isi cresc fetitele cum stiu ei mai bine.

Pe langa dragostea parinteasca pe care le-o ofera din plin, cei doi fac tot posibilul ca micutele sa nu duca lipsa de nimic.

In plus, cuplul are mare grija de fetite. Chiar si asa cate o raceala mai le afecteaza pe cate una. Cuplul si-a impartit bine activitatile zilnice, astfel incat micutele sa fie cu unul dintre ei in permanenta.

Tavi Clonda a anuntat pe Facebook ca este cu fetitele la medic

Asa s-a intamplat si cu cea mica, cand a intampinat ceva probleme de sanatate. Tavi Clonda a postat pe Facebook ca se afla cu cele doua fetite la doctor.

Cantaretul a spus ca mezina familiei a fost fusa la un control. Astfel, a ajuns la doctor si fiica mai mare a cuplului, intrucat nu au vrut sa o lase acasa. Fata cea mare a Gabrielei Crsitea i-a locul doctorei cabinetului.

S-a asezat pe scaunul ei si a inceput si ea sa-si consulte surioara. Cine stie, poate micuta de acum va deveni un medic reputat in viitor.

Medicul i-a prescris, probabil, fetitei mai mici a Gabrielei Cristea un tratament, iar aceasta se va insanatosi cat de curand

Loading...