Medicamentul Banal Care Combate Coronavirusul

Noul tip de coronavirus COVID 19 poate fi tratat cu o cantitate mare de vitamina C, dar nu administrată pe cale orală, ci intravenos, deoarece efectele sunt de zece ori mai puternice, spun experții din China.

Executivul de la Shanghai a recomandat tratarea COVID 19 cu vitamina C, dar administrată pe care intravenoasă, scrie a1.ro.

Experții din China precizează că doza recomandată variază în funcție de gradul de severitate și complicații, de la 50 la 200 miligrame per greutatea corporală, pe zi. Dozele sunt între 4.000 și 16.000 mg pentru un adult, administrate intravenos.

În cazul a patru pacienți cu pneumonie coronavirală severă, dozele crescute de vitamina C au avut efecte incredibile. Cei în stare gravă au nevoie urgentă de tratament cu vitamina C, cât mai „agresiv”, pentru a învinge virusul ucigaș.

Studiile arată că nu antibioticele sau alte medicamente, ci banala vitamina C are rol benefic în tratamentul coronavirusului. 110.000 de persoane au fost infectate până acum la nivel global cu COVID 19.

Guvernul Shanghai, China si-a anuntat recomandarea oficiala ca COVID-19 sa fie tratat cu cantitati mari de vitamina C. intravenoasa.

Aceasta metoda specifica de administrare este importanta, spune expertul in terapie intravenoasa, Atsuo Yanagisawa, MD, PhD, deoarece efectul vitaminei C este de cel putin zece ori mai puternic IV decat daca este administrat oral.

Dr. Yanagisawa este presedintele Colegiului japonez de terapie intravenoasa din Tokyo. El spune, „Vitamina C intravenoasa este un antivirus sigur, eficient si cu spectru larg.”

Richard Z. Cheng, medic chinez-american de specialitate, a lucrat indeaproape cu autoritatile medicale si guvernamentale din China, scrie nexusnewsfeed.com

El a contribuit la facilitarea a cel putin trei studii clinice chineze de vitamina IV in curs de desfasurare.

Dr. Cheng se afla in prezent in Shanghai continuandu-si eforturile pentru a incuraja inca mai multe spitale chineze sa puna in aplicare terapia cu vitamina C, care sa includa doze mari orale, precum si C de IV.

O declaratie oficiala a spitalului universitar Xi’an Jiaotong spune:

„In dupa-amiaza zilei de 20 februarie 2020, alti 4 pacienti cu o pneumonie coronvirala severa s-au recuperat din spitalul C10 West Ward din Tongji.

Ultimii 8 pacienti au fost eliberati din spital. Doza de vitamina C a crescut rezultate bune in aplicatii clinice.

Consideram ca pentru pacientii cu pneumonie neonatala severa si pacienti bolnavi in stare critica, tratamentul cu vitamina C ar trebui sa fie initiat cat mai curand posibil dupa internare.

Are efect antioxidant, reduce raspunsurile inflamatorii si imbunatateste functia endoteliala …

Numeroase studii au aratat ca doza de vitamina C ajuta foarte mult tratamentul. Vitamina C nu poate preveni si trata leziunile pulmonare acute (ALI) si al detresei respiratorii acute (ARDS). ”

În România, până acum, s-au constatat 25 cazuri de COVID 19, iar școlile au fost închise timp de o săptămână.

Loading...