Notice: Trying to get property 'post_type' of non-object in /home3/e5995e103/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 4103
Irina Rimes nu are voie să rămână însărcinată, după operația din decembrie. Cât are interdicție de la medici – Acasă în România

Irina Rimes nu are voie să rămână însărcinată, după operația din decembrie. Cât are interdicție de la medici

La mai bine de două luni de când a fost operată de urgență la Spitalul „Elias” din Capitală, unde a ajuns în Ajunul Anului Nou, Irina Rimes încă mai sufer repercusiuni după intervenția suferită, din cauza hemoragiei interne.

Irina Rimes nu are voie să rămână însărcinată, după operația din decembrie

Ne reamintim că Irina Rimes a avut probleme grave pe final de an 2019, momente pe care artista le-a numit ”lecții” de viață. Jurata de la ”Vocea României”, de la Pro TV a fost atunci operată și internată de urgență, din cauza unei hemoragii interne.

Artista nu a vrut la momentul resoectiv să comunice direct diagnosticul pus de medici, din postările pe care le-a făcut pe rețelele de socializare a reieșit faptul că ar fi vorba despre o afecțiune ovariană.

Problema rămâne însă una extrem de delicată, existând urmări acum la două luni de la operație. Doctorii i-au pus artistei interdicții clare, riscând chiar să nu mai poată face copii niciodată..

”Irina a avut o problemă destul de gravă cu acea hemoragie. Risca să nu mai poată face copii niciodată. Acum, are interzis la momente intime cu partenerul ei, trei luni, și nu are voie să rămână însărcinată un an.”, au declarat surse pentru Impact.ro.

S-a refăcut alături de familie

După intervenția suferită, Irina Rimes a ținut să le mulțumească medicilor de la spitalul ”Elias” din Capitală pentru eforturile de a-i salva viața, dar și fanilor și familiei care i-au fost alături.

Dintre persoanele dragi care i-au stat alături face parte și iubitul ei, pe care l-a prezentat fanilor la câteva zile după ce a ieșit din spital.

Mai mult decât atât, Irina Rimes, jurata de la Pro TV și-a anulat și o serie de concerte pentru a se reface, iar la data de 7 ianuarie 2020, artista a petrecut Crăciunul în familie, în Republica Moldova.

Intrarea în noul an pare că i-a adus un alt tonus, așa că, după ce a primit acordul medicilor, a decis să plece în vacanță. Cu mulțumirile făcute, a plecat în Kenya.

Artista a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în descrierea căreia le-a spus admiratorilor virtuali că a stat atât de mult la plajă, încât s-a ales cu arsuri solare. „Vremurile alea bune când încă nu eram arși de soare…”, a scris cântăreața.

Cunoscuta cântăreață s-a recuperat mai repede decât ar fi crezut și acum se bucură de lucrurile simple. Nefiind atât de grav, vedeta poate răsufla ușurată și, mai mult, se poate bucura, cu unele excepții, de vacanță.

Loading...