Răzvan Simion, în vacanță cu fosta soție și copiii

Răzvan Simion a postat câteva fotografii dintr-o vacanță la ski în care a mers împreună cu soția și cei doi copii ai lor. Lidia Buble a lipsit din peisaj, iar asta le-a dat de gândit internauților.

În ultimul timp au existat mai mutle speculații conform cărora ar exista porbleme în relația dintre Răzvan și Lidia. Deși cei doi le-au închis gura tuturor, se pare că fanii nu s-au oprit aici.

Răzvan Simion, în vacanță cu fosta soție și copiii

Fanii și urmăritorii lui răzvan au rămas fără cuvinte când au vîzut fotografiile din care Lidia Buble lipsea. Se vede că relația dintre Răzvan și fosta lui soție Diana este acum una bună.

Ca drept dovadă cei doi s-au distrat de minune alături de copii lor și alți prietnei, într-o vacanță în Austria. Totuși, multora le-a dat de gândit faptul că Lidia Buble a lipsit de la această reuniune.

„Ne vedem doar pe teritorii neutre”, a scris Răzvan Simion în dreptul imaginilor publicate pe Instagram.

Dacă Răzvan a intrat într-o relație imediat dupăc e a divorțat, iată că Diana și-a găsit abia acum un suflet pereche. Ea este fericită alături de un patron de restaurant din Timișoara, un prieten mai vechi cu care sa reîntâlnit și de care s-a îndrăgostit abia acum.

Cei doi au apărut împreună în ultimul timp și nu se mai ascund. Se pare că relația lor este una cât se poate de serioasă, iar copii îl îndrăgesc pe noul iubit al mamei lor.

Se pare că Lidia Buble și Răzvan Simion nu au planuri de nuntă încă.

“Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta.

Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă.”

În ultima perioadă au existat tot feluri de zvonuri care spuneau că lucrurile nu merg prea bine între Răzvan Simion și Lidia Buble. Chiar dacă nu au fost făcute încă declarații oficiale despre acest subiect, se pare că totuși ceva se întâmplă

Loading...