Notice: Trying to get property 'post_type' of non-object in /home3/e5995e103/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 4103
Vulpița vrea să divorțeze de Viorel – „Care vreți să mă luați?” – Acasă în România

Vulpița vrea să divorțeze de Viorel – „Care vreți să mă luați?”

Telenovela dintre Vulpița și Viorel, continuă. Numărul mare de telespectatori interesați de subiect, fac din emisiunea Acces Direct să fie lider de audiență în fiecare zi de difuzare a telenovelei, de aproape 5 săptămâni.

Declarația șocantă a Vulpiței din mediul online a stârnit din nou controverse. Veronica Stegaru s-a filmat în timp ce mărturisea că va divorța de soțul său și că-i caută înlocuitor.

Culmea, declarația avea loc chiar sub privirea dezaprobatoare a soțului ei, Viorel Stegaru. Iată care a fost dialogul dintre cei doi soți!

Declarația șocantă a Vulpiței: „Divorțez de soțul meu!”

Soarta căsniciei lor este în continuare incertă, dat fiind faptul că soția-vulpiță continuă cu declarațiile controversate în mediul online.

Într-un video postat pe contul oficial de TIK-TOK al Vulpiței, aceasta mărturisește că o să divorțeze de soțul ei. Ba mai mult, a făcut această declarație în fața soțului său, cu care se pregătea să intre în direct, în emisiunea „Acces Direct”.

Degeaba a încercat soțul să nege această informație, că Veronica a plusat mărturisind că și soțul său și-ar dori pe altcineva.

„- Vezi că eu divorțez de soțul meu. Care vreți să mă luați?

-Ba da, minte. Și el vrea pe alta.

-Nu divorțează, uitați-vă la „Acces Direct”!”, este dialogul dintre cei doi soți.

Soții Stegaru, „vedetele” postului

De mai bine de o lună, soții Stegaru sunt nelipsiți din platoul emisiunii „Acces Direct”.

Infidelitățile repetate ale Veronicăi Stegaru, alias „soția-vulpiță”, a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori. Aceștia, dar și rudele celor doi, vor să știe cum rămân lucrurile între cei doi soți după atâtea infidelități.

Mai ales că cei doi au o fetiță, pe care, în prezent, o cresc părinții lui Viorel Stegaru. Nu puțini la număr sunt cei care îi acuză de infidelitate pe cei doi soți că stau departe de fiica lor.

Micuța este crescută de socrii „soției-vulpiță” în comuna Blăgești, din județul Vaslui.

Veronica Vulpiţa a povestit cu lux de amănunte cum naşul ei a dat buzna în curtea casei şi i-a propus să facă amor. “Păi el a venit pe poartă. Eu măturam şi îmi spune „hai să facem”.

Eu i-am zis că tu ai copii, tu vezi-ţi de viaţa ta că şi eu am o fată. Apoi am intrat pe hol şi acolo a zis hai fina să facem şi eu m-am aşezat jos că ma agăţase de spate. Mi-a descheiat nasturele de la pantaloni şi eu m-am aşezat pe vine. I-am zis să mă lase în pace.”

Intrigată de comportamentul Vulpiţei, Mirela Boureanu Vaida a întrebat-o direct: “Tu inviţi violatorul în casă?”

Reacţia Vulpiţei a şocat pe toată lumea. “Nu mi-am dat seama, am crezut că poate vrea să vadă fata. I-am spus că tu ai doi copii şi vrei să îmi strici mie familia.”, a mai adăugat ea.

Din fericire, Veronica Stegaru a reuşit să scape din ghearele nesătule ale naşului cu un simplu pupic pe obraz. “Şi pe sală tot aşa mi-a descheiat nasturele de la pantaloni şi apoi s-a dezbrăcat şi el până la jumătate şi s-a aşezat pe canapea.

Mi-a dat un pupic pe obraz şi a insistat hai fină să facem hai să facem. L-am împins de mai multe ori şi apoi am sărit pe geam şi am ieşit afară. El s-a îmbrăcat şi am plecat la bucătărie. Când a plecat mi-a zis să nu spun nimănui.”, a explicat Veronica pe canapeaua de la Acces Direct.

Loading...