Câți bani câștigă familia Prodan-Reghecampf din noua lor emisiune

Noua emisiune a familie Prodan-Reghecampf, „Prodanca și Reghe: Prețul succesului”, a debutat în acest weekend pe micile ecrane și se pare că a avut un succes neașteptat.

în fiecare duminicã, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alãturi Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia sã afle cum aratã o zi din viaţa fiecãruia.

Se pare că suma de bani pe care familia o încasează pentru acest reality-show este una imensă.

Câți bani câștigă familia Prodan-Reghecampf din noua lor emisiune

Se pare că pentru a fi filmați toată ziua, Ana Maria Prodan și familia ei primesc în jur de 150.000 de euro. Acești bani sunt împărțiți între toți cei din familie care ajung să fie filmați, după cum a declarat chiar Ana Maria.

„Toți au vrut cotă parte din onorariu pentru că filmează și ei și mi se pare corect. În perioada cât filmăm, încasăm.

Lucru care este ok și sunt fericită că sunt așa și că înțeleg că nimic nu este gratis în viața asta, nici măcar aerul pe care îl respirăm”, a declarat impresara, care este și reprezentatul oficial al familiei Prodan-Reghecampf.

„Să știi că, din familia noastră, eu sunt cea care coordonează tot ce înseamnă PR, adică eu am fost cea care a făcut toate lucrurile astea pentru că eu nu am avut PR niciodată, mi-am calculat singură ce pași trebuie să fac și cum trebuie să arate tot”, a povestit impresara.

Se pare că nu toți cei din familie sunt foarte încântați să fie filmați non stop. De exemplu, fiica Anei, Rebecca, este o fire foarte timidă și acest reality show nu îi face foarte mare plăcere. În schimb Laur Jr. este foarte încântat.

„Bebe (n.r. Laur Jr) este singurul care este 100% Anamaria în miniatură. Deci el poate oricând, este disponibil, familiarizat cu camerele de filmat, n-are niciun fel de treabă.

Sarah are, să zicem, un fel de cod impus de către antrenoarea ei și de către liga în care joacă, nu poate să apară oricând, oricum, să facă diferite chestii.

Rebecca este cea mai timidă dintre noi toți, cu toate că ea merge pe podium. O să vedeți că ea tot timpul spune să nu o mai filmăm, că nu e ca mine persoană publică.

„Avem o problemã cu nişte acte ale lui Bebe, dar nu mã întrebaţi pe mine, cã habar nu am despre ce e vorba. De problemele astea nu mã ocup eu.

Nu mã ocup de gãtit, nu mã ocup de curãţenie, nu mã ocup de acte, în viaţa mea nu am ştiut de acte. Dacã mi le-ai dat în mânã, le-am pierdut. Îmi scot acte noi într-una.

Sunt genul de om care face asta de 60 de ori pe ani, pentru cã de fiecare datã când mi se dã un act în mânã, mã duc cu el unde am nevoie şi mã întorc fãrã el!”, a dezvãluit îndrãgita vedetã.

Luca este ok, nu-l interesează. Laur s-a obișnuit în toți anii trecuți. Pe Nuți o cunoașteți, s-a obișnuit și ea”.

Producția surprinde pas cu pas momente din viața îndrãgitei familii, o echipã de filmare însoțindu-i pe aceștia 24 de ore din 24, deși locuiesc în țãri diferite, pe continente diferite și au preocupãri diferite.

Cuplul Anamaria și Laurențiu și copiii acestora sunt foarte conectați la viața de familie, întrerupându-și cât de des pot angajamentele pentru a petrece câteva zile împreunã.

Loading...