Fiul Sorinei Pintea, declaratie uluitoare pe Facebook! Ce politician cunoscut ar fi la originea mitei uriase

Fiul Sorinei Pintea, retinuta sambata de DNA, afirma ca, la cererea senatorului Liviu Pop s-a intanit cu o persoana care s-a prezentat ca fiind denuntator in cazul mamei sale si care a sustinut ca sume de bani i-au fost date lui Pop, ca intermediar.

Ionut Pintea, fiul Sorinei Pintea, fost ministru al Sanatatii, retinuta sambata de DNA, s-a filmat spunand ca sambata dimineata a fost sunat de senatorul PSD Liviu Pop, care i-a spus ca trebuie sa se intalneasca urgent cu cineva, iar el s-a intalnit cu ”un domn cu parul grizonat”.

Ionut Pintea a postat inregistrarea pe Facebook.

“Vreau sa fac o marturie. Este vorba despre ce mi s-a intamplat azi. Dimineata am fost sunat de senatorul PSD Liviu Marian Pop si m-a rugat sa ma intalnesc cu cineva.

M-am inregistrat inainte sa ma intalnesc, deoarece nu stiam cu cine ma intalnesc. A venit la mine un domn mic de inaltime, cu parul grizonat.

Mi-a spus ca urmeaza sa se intalneasca cu Marius, fiul primarului din Ulmeni, si mi-a spus ca are informatii care o pot ajuta pe mama.

Zice: Stii ca, de fapt, eu nu am mai spus de ceilalti bani. Mi-a spus ca a fost vorba de alte 4 transe de bani, pe care el le-a facut catre Liviu Marian Pop: o data 40.000 de euro, anul trecut, si o data cate 5.000 de euro tot catre Liviu Pop.

Bani care, am inteles, urmau sa ajunga la mama mea. I-am spus: Stati, despre ce vorbiti. Zice: eu sunt denuntatorul. Nu am avut ce sa fac, pentru ca mie mi-a facut flagrant la Bucuresti”, a povestit fiul Sorinei Pintea.

El mai sustine ca barbatul a afirmat ca nu stie daca banii au ajuns la Sorina Pintea, dar ca a avut intelegere cu Liviu Marian Pop.

Ionut Pintea mai relateaza ca in momentul in care a aflat cine este barbatul, a spus ca nu mai are ce discuta si a plecat, fiind ulterior contactat de Marian Pop, care i-ar fi trimis un mesaj cu semnul intrebarii.

Totodata Ionut Pintea a mai afirmat ca denuntatorul i-a spus ca el a fost prins in parcarea unei banci din Bucuresti cand prelua banii, ca a fost inconjurat de mascati si a fost cablat, motiv pentru care nu a mai putut avertiza pe nimeni.. Tanarul a mai afirmat ca flagrantul ar fi avut loc miercuri sau joi, in Bucuresti.

Liviu Pop respinge toate acuzatiile

Senatorul Liviu Pop a respins toate acuzatiile si s-a declarat socat.

El l-a identificat pe barbat ca numindu-se Costea si avand o firma care se ocupa cu ”cuie si plase”, precizand ca fiul acestuia este finul sau.

”Nu am avut niciodata o discutie cu Costea nici cu Sorina pe sume de bani, nu am cerut si nu am sa cer nicidoata sume de bani”, a spus Liviu Pop, potrivit News.ro.

”Sunt total socat. Ii cunosc familia lui Costea, cu care am o relatie de familie. Baiatul lui Costea e finul meu, o familie extraordinara. Nu am discutat chestiuni de genul acesta”, a sustinut Liviu Pop.

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea a fost retinuta de DNA, fiind acuzata de luare de mita in forma continuata pentru ca ar fi primit, printr-un intermediar, de la reprezentantii unei societati comerciale, in doua transe, sumele de 10.000 de euro si 120.000 lei, care nu i s-ar fi cuvenit.

Sumele reprezinta un procent de 7% din valoarea unui contract de achizitie publica ce avea ca obiect “proiectarea si executarea lucrarilor de amenajare bloc operator-sala chirurgie cardiovasculara si toracica si spatii adiacente”, incheiat in anul 2019 de unitatea spitaliceasca cu societatea comerciala, precizeaza stirileprotv.ro,

Loading...