Andreea Bălan și George Burcea au îngropat securea războiului! Decizia a fost luată. Vor fi din nou împreună când toți se așteptau mai puțin:

Andreea Bălan și George Burcea se află în plin divorț, însă când vine vorba de fetițele lor, cei doi îngroapă securea războiului.

Luni va avea loc prima întâlnire dintre cei doi și se va întâmpla chiar în casa nașilor, Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Pe 4 martie, Clara, fetița cea mică a artistei, a împlinit un an, iar așa cum este tradiția trebuie să-i fie ruptă turta.

Andreea Bălan și George Burcea au decis împreună cu nașii lor ca acest eveniment să aibă loc luni, 9 martie, potrivit Libertatea. Deși artista și soțul ei sunt acum în plin scandal și divorț, cei doi au lăsat armele jos de dragul micuțelor.

Andreea Bălan și George Burcea se vor întâlni în casa nașilor, Aurelian Temișan și Monica Davidescu. După despărțirea de vedetă, actorul și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuia alături de familie.

În ciuda a tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, Andreea Bălan se gândește la o posibilă împăcare cu George Burcea. Artista a mărturisit că l-ar primi înapoi doar dacă el își va schimba comportamentul și va fi la fel ca înainte.

‘Eu am tot așteptat să-și revină și să vină înapoi. În mintea mea a fost că o să fie bine. El nu-și mai dorește să vină înapoi.

E greu că încerc să mă adaptez unei situații pe care nu mi-am dorit-o. El va veni în vizită oricând își dorește. Eu încă am imaginea cu mine intrând în biserică, cu o trenă lungă, și ce minunați eram amândoi.

Mintea îmi joacă feste. Da, dar iertarea asta vine dacă el își dorește să fie ca înainte. Nu are cum să existe o iertare dacă el continuă așa.

Eu îmi doresc ca el să-și revină și să fie ca înainte. Eu nu pot să-l țin legat. Dacă el nu-și mai dorește această familie evident că vom ajunge la divorț.

Nu poți să stai luni de zile să aștepți pe cineva care nu dă un semn’, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Actorul este cel care a luat decizia de a pleca din casa vedetei. Invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, Andreea Bălan a vorbit despre motivul despărțirii de George Burcea.

Artista este foarte afectată de ceea ce se întâmplă în viața ei și a slăbit foarte mult. Andreea Bălan încearcă să fie puternică pentru fetițele sale, Ella și Clara.

‘Am ținut în corp și de aceea am slăbit foarte mult. E o situație pe care eu nu am putut să o schimb. E o situație care nu a ținut de mine. Nu am avut ce să fac. Într-o relație greșesc amândoi, iar când se ajunge la o despărțire amândoi au greșit.

În situația de față, eu eram OK, eram fericită. Eu nu aveam ce să-i reproșez. Am început să-i reproșez în decembrie, pentru că el atunci și-a schimbat comportamentul.

Discuțiile au început în luna decembrie. Eu atunci am observat o schimbare în comportamentul lui. El nu mai are așa drăgăstos, la fel de afectuos, el mai lipsea niște nopți de acasă și se ducea la prietenii lui.

Când l-am întrebat ce are mi-a spus niște lucruri care m-au durut. Mi-a spus că nu mai simte. Că nu mai are sentimente puternice pentru mine. Am zis că este stresat și că lucrează la carte.

Mă gândeam că a deschis cutia Pandorei, că nu i s-au vindecat niște răni din trecut. Eu am dat vina pe situație’, a declarat Andreea Bălan.

Loading...