Imagini filmate in spital. Fiica, surprinsa in timp ce incerca sa-si sufoce mama. Ce s-a intamplat in clipa urmatoare

O fiica a fost filmata in spital, in timp ce incerca sa o sufoce pe mama ei care era bolnava.

Luciana Paula Figueiredo, o tanara de 32 de ani, a fost filmata in timp ce ii acopera gura si nasul mamei sale, Ana Benedita Figueiredo, intr-o incercare de a o sufoca.

Incidentul a avut loc la Spitalul Dr. Carlos Macieira din Sao Luis, Brazilia, acolo unde femeia de 68 de ani era internata, scrie Daily Mail.

Imaginile dureroase au fost surprinse chiar de catre un pacient care se afla in salon in momentul respectiv si a vazut intreaga scena inca de la inceput si si-a dat seama care sunt intentiile femeii.

Filmarea a fost publicata pe retelele de socilizare, s-a viralizat, iar politia s-a autosesizat. Tanara a fost arestata si cercetata.

Femeia a incercat sa isi sufoce mama bolnava pentru ca nu mai voia sa aiba grija de ea.

Pe filmare, se poate observa cum tanara intinde mana catre mama ei, pe care apoi incearca sa o sufoce, ii acopera gura si nasul.

Dupa acest moment, femeia a fost dusa la terapia intensiva pentru a i se acorda ingrijiri.

Ana Benedita, mama Lucianei este internata in spital inca de pe 19 ianuarie, din cauza unui imbolism pulmonar.

Dupa cercetarilor efectuate de Politia Civila din Brazilia au ajuns la concluzia ca fiica a incercat sa-si rapuna mama bolnava, pentru ca nu mai voia sa aiba grija de ea.

„Detinem informatii legate de motivul acestui gest criminal, care sustin ca fiica obosise sa mai aiba grija de mama ei in varsta, care are numeroase probleme de sanatate”, a declarat politistul Carlos Alessandro.

Acum, oamenii legii incearca sa afle daca nu cumva fiica a facut schimbari la nivelul medicatiei mamei sale, dupa ce o seringa a fost gasita in una dintre gentile sale.

Loading...