Ce se întâmplă acum în căsnicia dintre Gabi Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea s-a certat cu soţul din cauza banilor! Vezi care a fost mărul discordiei! Dezvăluirea a fost facută în Show-ul Cristinei Șișcanu.

Gabriela Cristea (44 ani) şi Tavi Clonda (39 ani) au o căsnicie armonioasă şi solidă, au două fetiţe minunate, Victoria Margot şi Iris, şi au reuşit să construiască tot ce au visat şi au plănuit.

La începutul relaţei, cârcotaşii nu le dădeau multe şanse să rămână împreună, unii spunând că e o diferenţă de vârstă prea mare între ei, alţii că petrec exagerat de mult timp unul cu celălalt atât acasă cât şi la serviciu şi că se vor plictisi repede…

Ei bine, protagoniştii noştri au trecut proba timpului şi, fără să exagerăm, putem spune că au una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Asta nu înseamnă însă că Gabriela şi soţul ei nu au trecut şi prin momente de cumpănă, greutăţi sau certuri.

Gabriela Cristea s-a certat cu soţul din cauza banilor! “Ea a trecut prin multe şi înţeleg de ce i-a fost frică”

În urmă cu câteva zile, artistul a mărturisit, în cadrul emisiunii Cristina Şişcanu Show, că are divergenţe cu soţia lui, cum se întâmplă în orice cuplu şi că, la un moment dat, au avut disensiuni şi din cauza banilor. Au trecut însă peste toate datorită iubirii lor şi a bunei comunicări.

“Eu m-am potolit cu cumpărăturile, dar înainte îmi cumpăram haine cot la cot cu Gabi. Noi avem un dressing imens, jumătate al meu şi jumătate al Gabrielei, plin cu haine, încălţări şi accesorii.

Acum însă nu mai sunt aşa ahtiat după shopping, mă mulţumesc cu ce am sau cu ce primesc, şi îi cumpăr mai mult Victoriei. Că tot vorbim de bani, trebuie să recunosc că m-am certat la un moment dat cu soţia mea din cauza banilor…

Mă rog, s-a creat o tensiune când am cumpărat terenul unde ne-am făcut casa. Atunci am dat ultimii bani din casă pentru această achiziţie. Pur şi simplu am rămas cu puţini bani spre deloc.

O săptămână a fost mai greu… Ei, Gabi nu a fost de acord să cumpărăm terenul când a făcut socotelile şi şi-a dat seama că rămânem fară niciun ban în casă.

S-a panicat, i s-a făcut teamă, mai ales că ea are nişte traume cauzate de problemele financiare. Până la urmă am convins-o că ne descurcăm noi, că o să fie bine, şi am luat decizia bună împreună. Ea a trecut prin multe şi înţeleg de ce i-a fost frică la început.

A fost o tensiune puternică atunci! A, dacă-mi aduc bine aminte, la fel s-a întâmplat şi când am cumpărat maşina“, a declarat Tavi Clonda la Cristina Şişcanu Show.

Gabriela Cristea a mărturisit că a reușit să slăbească 14 kilograme după ce a născut și că este foarte atentă la tot ceea ce mănâncă.

Drept urmare, și-a înjumătățit porțiile de mâncare, iar rezultatele sunt deja miraculoase. Ce spune soțul vedetei despre această schimbare? Pe de-o parte se bucură, pe de alta, nu!

Gabriela Cristea se hrănește sănătos și a apelat la o firmă care îi livrează porțiile de mâncare, pe care le consumă la ore fixe.

Nerăbdătoare să obțină rezultatele dorite, bruneta a decis că porțiile mici sunt cea mai bună dietă: “Mă chinui. Îmi trimit mâncare de 1.200 de calorii pe zi, dar eu mănânc cred că jumătate din ceea ce primesc”, a recunoscut Gabriela.

„Restul mănânc eu, am meniu de 1.700 de calorii și recunosc că mai iau și din porția ei uneori, când mi-e foame”, a adăugat Tavi.

Prezentatoarea emisiunii „Like a star!” de la Antena Stars susține că strategia ei funcționează de minune, deși nu îi este deloc simplu.

„La început m-am chinuit să mă opresc din mâncat, până când mi s-a micșorat stomacul. „La început m-am chinuit să mă opresc din mâncat, până când mi s-a micșorat stomacul.

Încerc să nu beau apă foarte multă, mai exact beau treptat, pe parcusul zilei, ca să nu mi se mărească stomacul. Nu e deloc ușor și sunt foarte nervoasă pe toate mimozele care zic:

„E foarte ușor, am slăbit foarte ușor, nu am făcut nimic să slăbesc” „, a precizat ea.

Vedeta nici nu vrea să mai audă de cântar, singurele ei repere fiind hainele. Iar progresele se văd: a pierdut trei mărimi de când a născut a doua fetiță.

„Cântarul este cel mai mare dușman al vieții mele.

Refuz să mă mai urc pe el, eu am mai avut tentative să mai slăbesc și în timp ce alăptam și încercam să mănânc așa, cu cap, să pot să am resurse și pentru Iris și, în același timp, să și slăbesc.

Și când vedeam că acul cântarului nu se mișcă și eu mănânc trei frunze și o păpădie, i-am tras un picior, la propriu.

Era din sticlă, mamă, dacă îl sparg, am îmbulinat-o! Și am zis: gata, până aci! Deci este foarte greu”, a declarat, pentru Libertatea, Gabriela Cristea.

Deși a topit destule kilograme, Gabriela Cristea are un obiectiv de atins și nu are de gând să se oprească.

Loading...