Fanii îi văd ca pe doi copii inocenți, însă ei s-au pozat fără nicio reținere goi, în cadă. Imaginea care a aprins internetul:

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au renunţat complet la inhibiţii.

Îndrăgitul cuplu le-a oferit fanilor o imagine de senzaţie, din intimitatea lor.

Cei doi îndrăgostiţi s-au fotografiat în timp ce făceau baie, într-un cadru extrem de romantic.

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulţi ani. Deşi se cunosc de mult timp, între cei doi dragostea pluteşte în aer, fiind la fel de îndrăgostiţiunul de celălalt, ca în prima zi.

Simpaticii actori fac echipă atât de plan profesional, cât şi pe plan sentimental, fiind aproape de nedezlipit.

De curând, Cristina Ciobănaşu le-a făcut o surpriză de proporţii admiratorilor şi s-a fotografiat alături de iubitul ei în timp ce se relaxau în baie.

Aflaţi în cadă şi acoperiţi doar de spumă, actriţa şi iubitul ei le-au topit inimile internauţilor cu o ipostază romantică, notând cu precădere un gest de afecţiune din partea lui Vlad Gherman, atunci când acesta şi-a aşezat mâna pe picioarele artistei.

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, surpriză uriaşă pentru fani

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman continuă să îşi surprindă fanii. Îndrăgostiţii le-au dat o veste mare internauţilor, susţinând că este posibil ca pe viitor să scoată o melodie împreună.

„În ultima perioadă am ieșit de câteva ori la Karaoke și am cântat și poate că ne e dor să mai avem concerte sau să mai cântăm ceva/să mai scoatem o piesă nouă.

Cine stie? Poate 2020 vine și cu ceva nou pe plan muzical!”, au spus cei doi actori pentru sursa menționată anterior.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt printre cei mai buni actori din România.

Talentul lor se observă de fiecare dată când își joacă rolurile cu profesionalism. Cei doi tineri se iubesc enorm de mult, nefiind implicați vreodată în scandaluri.

De cât timp sunt aceștia împreună și de ce nu au făcut pasul cel mare pâă acum? Cei doi au crescut împreună și au reușit să evolueze extrem de frumos.

De câți ani sunt împreună Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman?

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au întâlnit pe platourile de filmare. Cei doi erau extrem de tineri și la început de carieră, dar și-au dat seama că sunt potriviți atât pentru meseria care i-a adus împreună, dar și unul pentru altul.

Aceștia au trecut ambii prin schimbări imense, au muncit mult și și-au dedicat timpul exclusiv carierei.

Acum, joacă în seriale celebră, iar de multe ori, datorită chimiei dintre ei, regizorii ajung în cele din urmă să rescrie scenariul pentru ca ei să ajungă iubiți.

Tânăra are doar 23 de ani, dar este într-o relație cu frumosul actor de nu mai puțin de 8 ani. Artiștii își fac deseori declarații pe rețelele de socializare, motiv de bucurie pentru fani, pentru că așa îi pot cunoaște mai bine.

„Ce? Încă puțin și împlinim 8 ani de relație? 🙈🥰 #weare1 #love #story #us #happy #weekend #mood„, a fost mesajul roșcatei din descrierea fotogafiei cu cei doi.

De ce nu s-au căsătorit până acum?

„Vârsta nu a fost niciodată un impediment! Pur și simplu nu este momentul acum. Avem proiecte de terminat, facultăți de terminat, lucruri de făcut până la nuntă și chiar ne dorim să respectăm ordinea corectă a priorităților… toate la timpul lor!

Așa cum ați zis și voi: inelul este dat, propunerea a fost acceptată. Nunta? În curând! 🙂 Cred că cel mai probabil va veni pe lume și primul bebeluș până va schimba Criss prefixul, dar nu vreau să pun presiune pe ea.

Eu ador copiii și fără să mă umflu în pene pot să vă zic că am lipici la copii. Indiferent de vârstă, reușesc să mă fac plăcuta de toți”

Cristina Ciobănașu

Loading...