Am prins-o cu minciuna! Câte clase are, de fapt, Vulpița de la Acces Direct și unde susține ea că studiază

Veronica Stegaru, supranumită Vulpița, a fost prinsă cu minciuna!

Tânăra nici nu a absolvit liceul, însă, se laudă, că studiază la o universitate de prestigiu. Invitata controversată de la “Acces Direct” a fost aspru criticată pentru gestul său de numeroși internauți.

Replici dure au fost lansate și la adresa soțului ei, Viorel Stegaru. Câte clase are, de fapt, Vulpița de la “Acces Direct” și unde susține ea că studiază.

Care este realitatea

În vârstă de 22 de ani, Veronica Stegaru are doar opt clase terminate și, pentru fiecare apariție de la “Acces Direct” primește o sumă frumușică de bani.

După ce a devenit celebră, tânăra a decis să își facă un cont de Facebook comun cu al soțului ei și unul pe Instagram.

“Nu, decât pe lângă casă… Am spălat… Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa…”, a mărturisit Vulpița în cadrul unei ediții de la “Acces Direct”.

Recent, internauții au luat foc după ce au descoperit că Veronica Stegaru și soțul ei și-au trecut pe contul de Facebook că sunt studenți la Universitatea Oxford, care este a cincea cea mai prestigioasă universitate din lume – puteți vedea acest detaliu revoltător într-una din imaginile din galeria foto a articolului.

“Băi, tăntălău puturos, lucrezi la «Acces Direct» și ai studiat la Oxford? Tu nu știi să vorbești românește! Uoooaaa! Dihanie, du-te cu Vulpița la copil! Inculților!”,

“Faceți Vasluiul de râs și, în general, toată Moldova. Plecați dracului de acolo, nesimțiților!!!!”, “Analfabetule, ce dracu scrii la profil?!? Că lucrezi în București, putoare de om”,

“Băi, puturoșilor, duceți-vă acasă, la copil, nu stați pe spinarea oamenilor, la muncă cu voi” sunt doar patru dintre comentariile strânse de ultima postare făcută de soții Stegaru pe contul lor oficial de Facebook.

Veronica și Viorel Stegaru au o fetiță de doi ani. Ei locuiesc în Blăgești, o localitate din județul Vaslui.

Toată lumea se întreabă dacă cei doi primesc bani pentru că sunt prezenți în emisiunea de la Antena 1, iar sursele au aflat că aceștia sunt plătiți cu 1500 de lei pe săptămână.

La asta se adaugă și beneficiile pe care le au din partea emisiunii. Acces direct și Antena 1 le asigură cazare la un hotel, transport în toate locațiile în care îi pun să facă diverse lucruri și desigur niciun weekend fară vreo plimbare în afara Bucureștiului.

Veronica și Viorel Stegaru nici că se mai lasă duși acasă cu așa beneficii la care doar au visat în satul lor natal Blăgești.

Rând pe rând la televizor au fost invitați și presupușii violatori, Marian a venit în încercarea de a demonstra ca Vulpița are de fapt un copil cu el, iar zilele trecute a venit chiar și mult disputata mama soacră care a venit să-i cheme acasă pe Viorel Stegaru, fiul ei și Veronica Stegaru nora acesteia.

Zeci de persoane s-au mobilizat pe rețele sociale și au organizat petiții, dar și sute de reclamații către CNA prin care cer Antenei 1 să nu mai difuzeze telenovela Vulpița și Viorel.

Loading...