Răzbunarea Andreei Bălan. Cum a fost umilit George Burcea. La cine vor rămâne cele două fetițe

Andreea Balan si George Burcea au semnat un contract prenuptial inainte de a deveni sot si sotie.

Inainte de a devenit sot si sotie, Andreea Balan si George Burcea ar fi incheiat un contract prenuptial, mai ales ca la mijloc este vorba despre o avere colosala.

In urma divortului, artista ar ramane cu bunuri in valoare de aproximativ un milion de euro, in timp ce sotul ei nu se va alege cu nimic de pe urma casniciei, relateaza wowbiz.ro.

Andreea Balan a avut grija sa se asigure, inainte de a se casatori, ca nimic din ce a obtinut in cariera ei nu va ajunge pe mainile sotului, in cazul unei despartiri.

Asadar, frumoasa artista va ramane cu o casa evaluata la 500.000 de euro, un apartament de 100.000 de euro si un alt apartament care valoreaza 90.000 de euro, relateaza sursa mai sus citata.

Ce a convins-o pe Andreea Balan ca nu mai exista cale de intoarcere in relatia cu George Burcea

Astfel, in weekend, George Burcea a mers acasa la Andreea Balan pentru a-si strange lucrurile si pentru a-si vedea fetitele, iar lucrurile par sa se fi clarificat intre cei doi soti.

Mai exact, sustin sursele WOWbiz.ro, cand a ajuns in casa Andreei Balan, Ggeorge Burcea a avut, la insistentele artistei, o conversatie scurta cu sotia lui.

Iar discutia, care a durat extrem de putin, intre cele cateva bagaje luate din casa, a fost una care ar frange inima oricarei femei.

Nu de altceva, dar cand Andreea Balan l-ar fi intrebat despre ce s-a intamplat, el a spus, sec, ca nu o iubeste si ca acesta este motivul pentru care pleaca.

Mai mult decat atat, sustin sursele WOWbiz.ro, cand Andreea Balan l-ar fi intrebat care este moticvul unei schimbari atat de bruste, el s-a multumit sa repete aceleasi declaratii si sa ii spuna ca nu are nevoie de familie, de sotie si ca vrea sa fie singur, ca are proiecte in care este implicat.

Întrebarea de pe buzele tuturor este următoarea: la cine vor rămâne cele două fetițe ale Andreei Bălan și ale lui Burcea, la artistă sau la soțul acesteia? Ei bine, este cât se poate de simplu.

Prin lege, Andreea Bălan este singura îndreptățită să se ocupe de creșterea și educarea fiicelor sale, din două motive. Statul acordă întâietate mamei să preia copilul sau copiii, în caz de divorț.

Insă lucrurile sunt cu atât mai grave cu cât George Burcea a fost depistat pozitiv cu cocaină în oraganism, după ce a fost oprit de Poliția Rutieră, lucru ce i-ar face extrem de grea încercarea de a câștiga custodia celor două fetițe ale lui și ale Andreei Bălan.

Drept urmare, copilele vor rămâne, după divorț, în grija Andreei Bălan, care are drepturi depline de a-și exercita „funcția” de mamă și este ajutată și de lege, prin prisma faptului că are venituri mari și constante și este capabilă să întrețină fetițele.

Loading...