Mesajele disperate trimise de fratele lui Florin Salam, înainte să moară: „Eu nu mai scap de aici, să știți”! Familia Stoian riscă dosar penal!

Toată lumea a fost șocată de anunțul morții fratelui lui Florin Salam.

Nelu Stoian s-a stins în spital, după două luni de luptă, iar înainte de a-și da ultima suflare, le trimitea mesaje disperate rudelor.

Nelu fusese internat timp de două luni de zile.

Fratele manelistului s-a luptat cu mai multe boli, inclusiv COVID.

Vineri seară Neluțu Stoian a încetat din viață. Internat la Matei Balș, fratele manelistului suferea de diabet și se infectase și cu noul coronavirus.

Cel mai probabil complicațiile generate de această dublă amenințare i-au curmat viața fratelui lui Salam, lăsând în urma sa multă durere. Rudele s-au grăbit să meargă la spital imediat cum au flat cumplita veste.

Mesajele trimise de fratele lui Salam, înainte să moară

Viața în spital a fost foarte neplăcută pentru Nelu Stoian, care le trimitea apropiaților mesaje cutremurătoare, în care spunea că nu va mai pleca de acolo și în care cerea ajutor.

„Eu de aici nu mai scap, să știți”,

„Nu fac nimic pentru mine”, „Faceți ceva să mă scoată de aici” sau „Ajută-mă”, au fost câteva dintre mesajele transmise.

Rudele au sperat la o minune până în ultima clipă, dar iată că, din păcate, aceasta nu s-a întâmplat.

Familia Stoian riscă dosar penal! Ce a făcut Florin Salam cu trupul fratelui său, după ce a murit răpus de boală

Familia Stoian riscă dosar penal. Asta după ce poliția a venit în această dimineață acasă la Florin Salam și a cerut ca mortul să fie dus direct la groapă.

Familia Stoian riscă dosar penal!

E mare dramă în familia lui Florin Salam, după ce fratele său, Nelu Stoian, a decedat din cauza noului coronavirus. El se afla internat la Institutul ”Matei Balș” din Capitală.

Astfel, după ce inima lui Nelu Stoian a încetat să mai bată, medicii de la ”Matei Balș” nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita pe fratele manelistului.

De menționat este că starea lui de sănătate a fost una extrem de gravă încă de la început.

Ce a făcut Florin Salam cu trupul fratelui său

Fratele lui Florin Salam a ajuns la spital în luna august. De la o simplă răceală, acesta a început să se simtă tot mai rău. În urma simptomelor a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind pozitiv.

De menționat este că pe lângă coronavirus, Nelu Stoian mai suferea și de diabet, obezitate și probleme cardiace, astfel că în urma infectării cu coronavirus, complicațiile ce au urmat i-au fost fatale.

In această dimineață însă, poliția a s-a înființat la casa lui Florin Salam și le-a cerut membrilor familiei să ducă mortul la groapă.

Ei au încălcat astfel ordonanța militară care spune că persoana decedată testată pozitiv cu coronavirus trebuie îngropată imediat.

Dar membrii familiei l-au adus acasă pe Nelu Stoian, iar sute de oameni se perindă în jurul său.

Familia se va alege, cu siguranță, cu dosar penal, iar membrii familiei vor trebui să dea cu subsemnatul imediat după înmormântare. Este deja o încălcare gravă a legii.

De altfel, soția lui Nelu Stoian a spus că nu o interesează asta și că poate să fie băgată și în pușcărie, ea tot vrea să îl vegheze.

Loading...