Reacția lui Victor Slav după ce Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. Ce mesaj a transmis

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat in mod oficial

La scurt timp dupa ce au semnat actele a venit si reactia lui Victor Slav. Ce mesaj a transmis?

Dupa o perioada in care certurile au fost la ordinea zilei si dupa acuzatii grave de violenta, Bianca Dragusanu si Alex Bodi au decis sa puna capat mariajului lor.

Vestea ca s-au despartit a circulat rapid in mediul online si chiar daca nu a facut comentarii in mod direct pe marginea acestui subiect, Victor Slav a postat pe instagram o fotografie insotita de un mesaj care ridica nenumarate semne de intrebare.

Victor Slav a incarcat in mediul online o imagine in care apare purtand un costum foarte elegant, iar in descrierea acesteia a scris urmatorul mesaj: „Oglinda, oglinjoara. Cine este acest barbat care castiga tot?”

Asa cum era de asteptat, prietenii virtuali ai lui Victor Slav s-au grabit sa faca o legatura intre mesajul acestuia si faptul ca mama fetitei sale a divortat de Alex Bodi, iar reactiile nu au intarziat sa apara.

„Esti un barbat galant, frumos, sarmant, manierat. Pacat ca Biancai ii plac barbatii violenti si care o tradeaza!! Bravo Victor!”, i-a scris un prieten virtual.

De ce au divortat Bianca Dragusanu si Alex Bodi?

Mariajul celor doi s-a destrămat după șapte luni, timp în care au fost protagoniștii mai multor scandaluri. Inclusiv la notar, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Bianca Drăgușanu s-a prezentat însoțită de doi bodyguarzi. Chiar în fața notarului, blondina i-ar fi aruncat telefonul pe geam lui Alex Bodi.

Telefonul afaceristului a ajuns pe copertina unei terase aflate la parterul blocului în care se afla biroul notarial.

Bianca Drăgușanu ar fi ieșit pe geam și ar fi început să strige ‘Suntați la 112! Sunați la 112.

otul s-a terminat între ei acum odată cu semnarea actelor, însă noi detalii ies la iveală. Bianca Drăgușanu ar fi fost cea care ar fi vrut să divorțeze prima dată, imediat la întoarcerea din luna de miere.

Întâmplarea a făcut ca vedeta să ajungă la spital cu o coastă fisurată.

„Bianca a dorit să se despartă de soțul ei prima dată în septembrie, după ce s-a întors din luna miere, mai devreme decât Bodi, și, culmea, a ajuns direct la spital cu o coastă fisurată, semn că pe yacht s-au întâmplat lucruri ciudate!

Pe urmă, în decembrie, la început, a fost o nouă acțiune de separare, dar ambii au decis că este cazul să își mai acorde o șansă!

În ianuarie, situația a stat la fel, adică dorință de divorț și apoi, iar revenire la sentimente mai bune. Acum însă, nimic nu a mai schimbat decizia și, se pare, că totul se va termina aici”, au declara surse

Imediat dupa divortul de Alex Bodi, Bianca Dragusanu a fost invitata in emisiunea TeoShow, acolo unde a vorbit pe larg despre motivele care au dus la aceasta separare.

„Din partea mea a fost iubire. Atata timp cat respecti un om, nu ai cum sa-l inseli. Asa cum a spus sotul meu, nu are ce sa-mi reproseze.

Eu am stat intr-o chestie in care nu eram fericita. Atunci cand consider ca nu sunt in siguranta, pentru mine siguranta fetitei mele este cea mai importanta.

Ea a luat parte la niste scene la care nu ar fi trebuit sa asiste un copil de 3 ani jumatate.

Mie imi este foarte greu sa comentez niste lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, in general copiii la varsta asta sunt foarte inteligenti.

Copilul meu era trist. Imi este foarte greu sa comentez niste lucruri. Eu am inceput o alta viata de azi.

Cat de vesel poate fi un copil, la 1:30, cu patru politisti in casa, cu mama care plangea si cu mine cum eram?”, a spus Bianca Dragusanu, potrivit kanald.ro

Loading...