Ce se va întâmpla cu apartamentul în care a murit Costin Mărculescu? Cui a rămas, de fapt, singura avere a actorului

Costin Mărculescu s-a stins din viață fulgerător și a lăsat în urma lui un gol imens.

In urmă cu ceva timp, actorul a decis să lase apartamentul în care locuia, singura sa avere, drept moștenire.

Cine este cel care va beneficia de locuința artistului?

Ce se va întâmpla cu apartamentul în care a murit Costin Mărculescu? Cui a rămas singura avere a actorului.

Seria dezvăluirilor continuă în cazul lui Costin Mărculescu. Actorul s-a stins fulgerător din viață urmează să fie înmormântat lânga mama și bunica sa.

Acum, întrebarea de pe buzele tuturor este legată de apartamentul în care locuia artistul. Cui va rămâne, de fapt, singura avere a lui Costin Mărculescu?

Cine este singurul moștenitor

Actorul locuia într-un apartament modest, din Capitală, fiind singurul cu care a mai rămas, după ce și-a pierdut toată averea.

În urmă cu ceva timp Costin Mărculescu a luat decizia de a lăsa locuința fiului său, pe care nu l-a mai văzut de patru ani.

În plus, micuțul nu știe că tatăl lui nu mai există și nici nu a fost prezent la înmormântarea acestuia.

Costin Mărculescu și Samira au împreună un fiu în vârstă de 12 ani și șocant este faptul că micuțul nici măcar nu a aflat de moartea tatălui său.

Samira a ales să nu-i spună lui Bibi că tatăl său a murit din cauza faptului că acesta oricum nu a petrecut prea mult timp în compania lui Costin Mărculescu și nu ar fi atât de afectat de moartea actorului.

Nici Samira nu a fost prea afectată, căci femeia nu a trimis nici măcar un buchet de flori pentru mormântul fostului său partener de viață.

”Îi pare rău, desigur, însă nu se poate spune că suferă foarte tare. Ea și-a refăcut viața, este fericită și liniștită. Nu i-a spus încă băiatului, însă, cel mai probabil, nici Bibi nu va suferi foarte mult pentru că de-abia l-a cunoscut pe Costin.

Nu a fost prezent în viața lui, ca să existe o conexiune. Samira nu a trimis nici măcar o coroană de flori pentru că nu a considerat că este cazul”, au dezvăluit apropiații cuplului, pentru sursa citată.

Costin Mărculescu și-a cunoscut fiul când acesta avea 5 ani

Costin Mărculescu și Samira s-au cunoscut în anul 2003, atunci când regretatul actor deținea școala de modeling și era pe val în domeniu, iar partenera lui de viață era manechin.

A fost dragoste la prima vedere, însă din cauza neînțelegerilor dintre ei, au ajuns, în cele din urmă, să-și spună adio.

Cu toate acestea, în anul 2008 au reluat legătura, atunci când Samira a și rămas însărcinată. Din păcate, lucrurile nu au funcționat deloc între ei, iar tânăra a decis să se mute în Australia, alături de familia sa.

Acolo s-a născut și fiul lui Costin Mărculescu, Bubi, pe care actorul l-a cunoscut atunci când micuțul avea 5 ani.

Întâlnirea a fost una cât se poate de emoționantă, însă nici cu familia completă, Costin Mărculescu nu a avut parte de fericire și împlinire și, ulterior, a rămas singur.

Loading...