Emily Burghelea, prima declaratie despre “reintoarcerea” la Acces Direct. Ce s-a intamplat la Antena 1

Emily Burghelea a facut primele declaratii dupa ce a mers la sediul Antenei 1 de la care si-a dat demisia cu surle si trambite.

„Am primit o rafala de intrebari legate de “reintoarcerea” mea la Acces Direct dupa ce a aparut in presa un material cu mai multe poze facute de paparazzi la sediul televiziunii.

Am fost sa imi recuperez hainele ramase acolo. M-am dus singura. Nu am vrut sa va iau cu mine pe stories…

Fiecare postare ma poate costa scump in instanta dar acum daca tot s-a creat acest subiect o sa va povestesc. Nu am anuntat pe nimeni de acolo ca merg. Le-am facut o surpriza.

Unele persoane mi-au zambit, altele s-au uitau urat. Am vorbit cu cativa oameni care mi-au ramas dragi, dar am plecat repede.

A fost ca un dus cu apa rece. As vrea sa ma intelegeti, dragalasilor!

Nu vreau sa mai discut despre acest subiect… Instanta o sa dea verdictul final. Eu am toate probele necesare care dovedesc si ca Veronica a fost batuta si ca cei de acolo vor sa ascunda asta.

Daca trebuie sa platesc ca NU am vrut sa ascund, cum am mai spus, o sa platesc. Nu am o armata de avocati de partea mea…dar am dreptatea.

In mai putine cuvinte, ei imi cer mie despagubiri pentru ca “le-am patat” imaginea… Ce lume!!! Incerc sa nu ma gandesc la asta.

Am plecat la mare. Va tin la curent. Much love, Emily!”, a spus fosta asistenta de la Acces Direct.

Rasturnare de situatie la Antena 1.

Dupa ce Emily Burghelea si-a dat demisia de la Acces Direct, altcineva a ocupat locul de asistenta a Mirelei Vaida.

Emily a fost inlocuita rapid de Echipa ”Acces Direct” , Cosmina Adam va fi noua asistenta a Mirelei Vaida.

Scandalul provocat de fosta asistenta a determinat conducerea Antenei 1 sa treaca la inlocuirea rapida

„Dragii mei, incepand de astazi, pot spune ca traiectoria vietii s-a schimbat cum nici nu mi-am putut inchipui.

Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial si reporter special.

Nu va puteti inchipui cat de fericitaaaaa sunt si ce simt eu acum! Multumesc celor ce s-au gandit la mine! Visati cu ochiul mintii!”, a scris Cosmina Adam pe contul personal de Instagram.

Cine este noua asistenta de la Acces Direct

Cosmina Adam nu este o persoana foarte cunoscuta cunoscuta mediul public, dar a mai fost prezenta in platoul emisiunii ”Acces Direct”. Tanara este din Vaslui si are 29 ani.

Cosmina a urmat cursurile Colegiului National de Arta “Octav Bancila” din Iasi si a mai aparut pe micile ecrane prin intermediul Orechestrei „Rapsodia Vasluiului”, ca solista.

In momentul in care a ajuns in Bucuresti, viata ei s-a schimbat la 180 de grade. In scurt timp a reusit sa realizeze mai multe proiecte interesante care au fost apreciate.

Loading...