Mirela Vaida a dezvaluit cat va mai continua telenovela cu Vulpita si Viorel. Antena 1 a primit o amenda de 100.000 lei pentru ca ii difuzeaza pe cei doi

Vulpita si Viorel au devenit doua personaje celebre in showbiz, desi provin dintr-o familie modesta din Vaslui.

Cei doi apar in continuare la tv desi foarte multa lume ii critica si Antena 1 a luat o amenda foarte mare.

Mirela Vaida a anuntat cat va mai dura telenovela Vulpita si Viorel

Povestea Vulpitei si a lui Viorel a cucerit o Romanie intreaga.

Cei doi apar la Acces Direct de saptamani intregi si telenovela se pare ca nu se va termina prea repede. Antena 1 a primit o amenda de 100.000 lei pentru ca ii difuzeaza pe cei doi.

Articolele invocate au fost cele de “Incalcarea legii in mod grav si repetat (multiple articole privind protectia minorilor si respectarea demnitatii umane)”.

Cu toate acestea povestea merge mai departe iar Mirela Vaida a dezvaluit cat vor mai continua sa ii invite pe cei doi in platou.

Prezentatoarea este de parere ca atat timp cat lumea ii urmareste si audienta este una foarte mare, postul de televiziune va continua sa ii difuzeze pe cei doi soti din Vaslui.

“Este un reality-show nescris. Atat de multe lucruri se intampla de la o zi la alta. Ei doi sunt reali si autentici, sunt niste personaje.

Eu le inteleg lipsurile si ii iau asa cum sunt”, a povestit Mirela Vaida.

“Televiziunea este despre oameni. Aceasta este un fel de divertisment, dar si un caz social. Daca cei de acasa se uita in numar foarte mare, serialul continua.

Cand nu se va mai uita lumea, eu va garantez ca serialul se va termina. Aceasta este realitatea”, a mai continuat Vaida.

Veronica și Viorel Stegaru au o fetiță de doi ani. Ei locuiesc în Blăgești, o localitate din județul Vaslui.

Toată lumea se întreabă dacă cei doi primesc bani pentru că sunt prezenți în emisiunea de la Antena 1, iar sursele au aflat că aceștia sunt plătiți cu 1500 de lei pe săptămână.

La asta se adaugă și beneficiile pe care le au din partea emisiunii. Acces direct și Antena 1 le asigură cazare la un hotel, transport în toate locațiile în care îi pun să facă diverse lucruri și desigur niciun weekend fară vreo plimbare în afara Bucureștiului.

Veronica și Viorel Stegaru nici că se mai lasă duși acasă cu așa beneficii la care doar au visat în satul lor natal Blăgești.

Rând pe rând la televizor au fost invitați și presupușii violatori, Marian a venit în încercarea de a demonstra ca Vulpița are de fapt un copil cu el, iar zilele trecute a venit chiar și mult disputata mama soacră care a venit să-i cheme acasă pe Viorel Stegaru, fiul ei și Veronica Stegaru nora acesteia.

Zeci de persoane s-au mobilizat pe rețele sociale și au organizat petiții, dar și sute de reclamații către CNA prin care cer Antenei 1 să nu mai difuzeze telenovela Vulpița și Viorel.

În vârstă de 22 de ani, Veronica Stegaru are doar opt clase terminate și, pentru fiecare apariție de la “Acces Direct” primește o sumă frumușică de bani.

Recent, internauții au luat foc după ce au descoperit că Veronica Stegaru și soțul ei și-au trecut pe contul de Facebook că sunt studenți la Universitatea Oxford, care este a cincea cea mai prestigioasă universitate din lume – puteți vedea acest detaliu revoltător într-una din imaginile din galeria foto a articolului.

“Băi, tăntălău puturos, lucrezi la «Acces Direct» și ai studiat la Oxford? Tu nu știi să vorbești românește! Uoooaaa! Dihanie, du-te cu Vulpița la copil! Inculților!”,

“Faceți Vasluiul de râs și, în general, toată Moldova. Plecați dracului de acolo, nesimțiților!!!!”, “Analfabetule, ce dracu scrii la profil?!? Că lucrezi în București, putoare de om”,

Loading...