Mirela Vaida, Enervată La Culme De Veronica

Mirela Vaida nu a mai suportat modul în care Veronica Stegaru vorbește cu socrii săi.

In momentul în care aceasta i-a replica tatălui lui Viorel, prezentatoarea s-a enervat la culme și a dat-o afară pe aceasta din platou.

În această zi momentele de tensiune au fost la cote maxime, iar după ce s-au văzut la București, Viorel și Veronica Stegaru au devenit cu totul alte persoane.

Printr-o legătură direct cu părinții lui Viorel, Veronica nu s-a mai putut abține de la comentarii și le-a dat mai multe replici celor doi bătrâni care în aceste momente au grijă de fiica lor, în timp ce ei sunt în Capitală.

După ce Viorel le-a oferit mai mulți bani socrilor săi, părinților Veronicăi, tatăl lui a intrat în direct și l-a mustrat pentru faptul că nu trimit bani și pentru fiica lor de care au grijă.

”Îl roade invidia”, a spus Veronica în momentul în care socrul său povestea acest lucru, iar asta a făcut-o pe Mirela Vaida să explodeze.

Prezentatoarea a rugat-o pe Veronica să părăsească platoul Acces Direct și a dat-o imediat afară.

”Veronica, știi ce te rog eu pe tine în momentul ăsta.. Acum ieși din studio, acum! Acum!” , a spus ea.

Mirela Vaida a venit ulterior și motivul pentru care a apelat la acest gest: ”Mă deranjează impertinența

Veronicăi și felul în care vă răspunde. Nu pot tolera acest lucru, drept dovadă am scos-o și din platou că nu mai putut să o suport cum își dă ochii peste cap și ce obrăznicie poate să aibă un om” , a spus ea.

Vulpita si Viorel au devenit doua personaje celebre in showbiz, desi provin dintr-o familie modesta din Vaslui.

Cei doi apar in continuare la tv desi foarte multa lume ii critica si Antena 1 a luat o amenda foarte mare.

Mirela Vaida a anuntat cat va mai dura telenovela Vulpita si Viorel

Povestea Vulpitei si a lui Viorel a cucerit o Romanie intreaga.

Cei doi apar la Acces Direct de saptamani intregi si telenovela se pare ca nu se va termina prea repede. Antena 1 a primit o amenda de 100.000 lei pentru ca ii difuzeaza pe cei doi.

Articolele invocate au fost cele de “Incalcarea legii in mod grav si repetat (multiple articole privind protectia minorilor si respectarea demnitatii umane)”.

Cu toate acestea povestea merge mai departe iar Mirela Vaida a dezvaluit cat vor mai continua sa ii invite pe cei doi in platou.

Prezentatoarea este de parere ca atat timp cat lumea ii urmareste si audienta este una foarte mare, postul de televiziune va continua sa ii difuzeze pe cei doi soti din Vaslui.

Loading...