De ce nu vor mai avea copii Alex Velea și Antonia. Când se vor căsători cei doi

Alex Velea și Antonia sunt împreună de opt ani și au împreună doi copii. Artistul a vorbit despre motivul care nu le permite să mai facă încă un copil.

De ce nu vor mai avea copii Antonia și Alex Velea

Antonia și Alex Velea au doi băieți, pe Akim și Dominic, doi băieți în vârstă de șase și cinci ani. Antonia mai are o fiică din prima sa căsnicie, pe Maya.

Alex Velea o consideră fiica lui și de aceea spune că au trei copii. Cei doi sunt foarte fericiți acum, dar Alex Velea a explicat care este motivul pentru care nu vom mai avea al patrulea copil. Se pare că Antonia are probleme de sănătate ce nu i-ar mai permite o sarcină.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a declarat Alex Velea.

Alex Velea și Antonia au trecut prin clipe grele
Antonia și Alex Velea au trecut prin momente grele în relația lor, din cauza speculațiilor, după cum povestește artistul.

„Ne durea inima pentru părinții noștri că văd tot felul de articole și mama avea probleme cu tensiunea și asta mă frustra. A trecut perioada asta.

Oamenii ne vedeau urât, că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altora. Și le-am demonstrat că nu este deloc așa. Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea”, a spus Alex Velea într-un interviu pentru Antena Stars.

În ceea ce privește data nunții, Alex Velea a spus că dorește să se căsătorească cu Antonia, dar nu se știe când.

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă”, a spus Alex Velea în emisiunea „Xtra Night Show” de pe Antena Stars.

”Am încheiat divorţul.

În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a declarat solista care a trecut și prin proba COVID-19, de altfel, toată familia sa.

”Eu am fost din ăia care la început nu au crezut, după m-am conformat și într-un final chiar am luat. Am avut o formă ușoară.

M-a frapat că nu am mai avut gust și miros și mie nu mi s-a mai întâmplat asta nici când am mai fost răcit.

Antonia m-a încurajat. Am avut toți. Și eu, și Antonia, și copiii (Dominic și Akim-n.r.) și părinții mei”, a mai spus Alex Velea.

Căsătoria cântăreței cu Vincenzo Castellano a durat din 2011 până în 2013. Conform înțelegerii, fiica lor (8 ani) a rămas la fostul său soț, care locuiește în Castellammare di Stabia, lângă Napoli.

Loading...