Gestul sfâșietor făcut public de soția lui RAMON CHICIREANU în memoria carismaticului concurent MasterChef

La o zi de când soţul şi tatăl celor trei copii pe care i-a dăruit a murit, Roxana Chicireanu a făcut un gestul sfâşietor în public.

Apropiaţii şi fanii i-au scris imediat soţiei lui Ramon Chicireanu, carismaticul bucătar care s-a încris la emisiunea culinară “MasterChef” de la Pro TV în urmă cu câţiva ani.

Durerea din sufletul Roxanei Chicireanu este una infinită în faţa acestei tragedii pe care o traversează alături de copii şi rudele sale.

Ea a găsit puterea şi i-a adus un omagiu lui Ramon Chicireanu… şi-a schimbat fotografia de profil de la Facebook cu una alb-negru în care apare fostul concurent de la “MasterChef”

După cum puteţi vedea, a ales o poză în care acesta radia de fericire, semn că aşa vrea să rămână în amintirile ei… ale tuturor care l-au cunoscut.

Imaginea nu a fost însoţită de niciun mesaj. În plus, ea nu a aşternut niciun gând dintre cele care o macină de când soţul ei a fost răpus de maladia cumplită cu care s-a luptat timp de doi ani.

“Sincere condoleanţe, Roxana! O veste foarte tristă! Cuvintele sunt de prisos, dar bunul Dumnezeu să te întărească să treci peste această grea încercare, să rămâi puternica pentru cei trei copii ai tăi.

Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-l aibă în pază”, “Dumnezeu să îţi dea putere! Vă iubim pe toţi”, “Sincere condoleanţe!!!!

Multă putere ca să treci peste aceste momente… Dumnezeu să fie cu voi! Ne pare atât de rău…”, “Condoleanțe, fată puternică!

Ești o mamă eroină, ai fost o sotie desăvârșită… găsește încă o dată puterea să înveți sa trăiești cu o așa mare durere, pentru tine și pentru cele 3 flori pe care le-a lăsat din dragoste! Dumnezeu sa-l așeze între îngeri!”,

“Condoleante! Dumnezeu să te primeasca în Raiul Lui, Ramon! Dumnezeu să vă dea putere, Roxana… să puteţi trece peste dureroasa pierdere” sunt cinci dintre comentariile strânse la noua fotografie de profil a Roxanei Chicireanu.

Povestea de viață a lui Ramon

Ramon Chicireanu s-a remarcat la MasterChef prin umorul caracteristic, reușind să-i facă pe cei trei jurați să se prăpădească de râs.

Atitudinea sa glumeață l-a făcut să devină un concurent popular în emisiune. În timpul show-ului acesta și-a făcut cunoscută povestea de viață.

”Gătesc de la 18 ani și m-am apucat să fac acest lucru, fiindcă îmi era foame, practic am mai mâncat prin vecini”, povestea Ramon la testimoniale, înainte de a intra în competiția, acum șase ani.

Cât despre soția sa, acesta spune: ”Singura pasiune este soţia mea dragă, care mă suportă. Cred că asta este pentru ca nu ne-am certat în 12 ani, reuşim să transformăm cearta în comedie, tragedie, acţiune etc”, a mai precizat el la vremea respectivă.

Povestea lui Ramon cu soția sa care i-a dăruit trei copii este una cu final frumos:

”Pe soția mea, am cunoscut-o într-o discotecă. era singura fată care umbla și mă pișca, și eu nu suportam atingerile astea, așa că am respins-o timp de un an de zile, repet, fiindcă nu îmi plăcea modalitatea ei de abordare.

După șase ani de prietenie, ne-am hotărât să ne căsătorim, și după a urmat un copil, și apoi alți doi”, povestea Ramon.

Ramon de la MasterChef a murit. În urmă cu doi ani, el a făcut tratament în Germania și părea că s-a vindecat de cancer. Din păcate, cancerul a revenit, iar de data aceasta mult mai puternic.

Loading...