Afaceristul Ștefan Mandachi pune la dispoziția cadrelor medicale un hotel de patru stele. „Ofer gratuit camere și mâncare”

Gest senzațional făcut de Ștefan Mandachi. Afaceristul a anunțat că pune la dispoziția cadrelor medicale și a oamenilor legii care au interacționat cu persoane suspecte de coronavirus un hotel de patru stele pe care îl deține în Suceava.

„Ofer GRATUIT HOTEL MANDACHI pentru:

– pentru medici / asistenți medicali / voluntari în spitale, care au interacționat cu bolnavi / suspecți de coronavirus de la Spitalul Județean și a oricăror alte spitale orășenești sau sătești dimprejur.

Sunt mulți eroi din spitale care știu că sunt deja contaminați și nu vor să-și infecteze familiile, dar n-au unde să doarmă. Cartelele camerelor se iau de la Spital.

Sunați la numărul de la recepția hotelului și vă redirecționează recepționera.

– polițiști, jandarmi și alte cadre militare care interacționează cu cetățeni contaminați cu coronavirus care nu respectă legea”, a scis, pe contul său de Facebook, Ștefan Mandachi.

„Nu putem să chemăm personalul nostru, ca să nu se infecteze. Cadrele medicale sau militare vor intra pe proprie răspundere în hotel și vor primi cartelele pe care noi le predăm la spital și poliție. Noi asigurăm doar paza”, a mai spus cunoscutul afacerist sucevean.

Acesta a mai anunțat că este dispus să-i hrănească pe cei care vor merge să stea în hotelul său: „Vom oferi câte o masă gratuită de la un restaurant de-al meu”.

Asta nu e tot! Ștefan Mandachi a mai făcut un gest demn de tată lauda:

„Ofer toate toate saloanele de evenimente corporate (sau săli de nunți) de la Magnificus Plaza de 1.500 MP tuturor antreprenorilor care vor să confecționeze măști de protecție sau cusături / textile pe care să le livreze gratuit spitalelor”.

În încheiere, acesta a avut o rugăminte pentru oamenii de afaceri din România:

„Solicit pe această cale tuturor mall-urilor din România să se închidă de urgență și să ofere spații (că au suficiente) pentru persoanele care au nevoie (adăpost, igienizare, depozitare)”.

Loading...