In plina pandemie, un preot din Cluj impartaseste toti enoriasii cu aceeasi lingurita. VIDEO

Sute de oameni au participat, duminica, la slujba sustinuta in aer liber de catre preotii de la Catedrala Mitropolitana din Cluj Napoca

Enoriasii au format cozi in fata preotilor pentru a primi impartasania, care s-a facut cu aceeasi lingurita.

Oamenii de toate varstele – de la parinti cu copii in brate, pana la batrani – au participat duminica la serviciul religios care a avut loc la Catedrala din Cluj Napoca.

La finalul slujbei credinciosii s-au asezat la coada, in fata preotilor, pentru a primi impartasania, relateaza stirileprotv.ro.

Vinul a fost oferit de catre preoti enoriasilor folosind aceeasi lingurita.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a criticat ceea ce s-a intamplat la slujba de la catedrala din Cluj Napoca.

„Asa-zisele recomandari cu caracter obligatoriu de aseara date de domnul Vela au facut ca in centrul Clujului astazi sute de pensionari sa se impartaseasca cu aceeasi lingurita.

Acest fapt s-a petrecut intr-o slujba care se desfasura nestingherit ca si cum nu am fi in plina criza epidemica” a afirmat Ungureanu intr-o conferinta de presa.

El a precizat ca ar fi fost „util” ca pe canalele de comunicare publica actori precum Alexandru Arsinel sau Florin Piersic sa transmita mesaje prin care „care sa vorbeasca pe limba pensionarilor despre aceasta criza” pentru a-i convinge pe acestia sa ramana in case.

Loading...