EXCLUSIV! Vedetele au aflat de povestea „tăticului călăreț” de la Iași! Cătălin Moroșanu și fratele lui l-au vizitat pe Sergiu și i-au dat vestea cea mare – VIDEO

Povestea lui Sergiu, „Tăticul călăreț” de la Iași a ajuns și la urechile vedetelor.

Astăzi Cătălin Moroșanu și fratele său, Claudiu l-au vizitat și i-au adus mai multe produse alimentare și nu numai.

„Când am aflat că este de la Iași am zis ce trebuie neapărat să-l cunosc. Sun mândru de el, puțini ar fi făcut ce a făcut el.

Povestea lui Sergiu, „Tăticul călăreț” de la Iași a ajuns și la urechile vedetelor. Astăzi Cătălin Moroșanu și fratele său,

Claudiu l-au vizitat și i-au adus mai multe produse alimentare și nu numai. „Când am aflat că este de la Iași am zis ce trebuie neapărat să-l cunosc. Sun mândru de el, puțini ar fi făcut ce a făcut el.

Vreau să îl ajutăm să își construiască o casă”, a spus Cătălin Moroșanu. Pentru Sergiu gestul făcut de Moroșanu a fost mai

mult decât emoționant. Tânărul tată i-a mulțumit luptătorului pentru tot, iar imaginile vorbesc de la sine!

„Nu mă așteptam să vină Cătălin Moroșanu la noi… mulțumesc mult…”, a spus tânărul. Cătălin Moroșanu și ziarul BUNă ZIUA IAȘI se vor implica pentru ca viața acestui tânăr să se schimbe. Sursă bzi.ro

Oprit de Poliție pe cal

Sergiu Ion Ciobotaru a vorbit despre momentul în care a fost nevoit să meargă pe cal spre maternitate.

Bărbatul din Iași dezvăluie că a fost oprit de Poliție, dar, după ce a prezentat declarația pe propria răspundere, necesară în acest moment pentru părăsirea domiciliului, a scăpat doar cu un avertisment.

„Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Poliție. I-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec.

Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă.

Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă”, a transmis Sergiu Ion Ciobotaru.

Sergiu are trei copii.

Tânărul lucrează cu ziua ca să facă rost de bani pentru a-și întreține familia. Împreună cu soția sa, are trei copii. Pentru ei a început și construcția unei case.

„Am fost plecat la muncă… În fiecare zi plec la muncă cu calul… Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Când am aflat că a născut, am mers să-i duc de mâncare (…)

Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu acum, dar nu avem ce face… muncesc cât pot”, a precizat bărbatul.

Cătălin Moroșanu a fost impresionat de povestea de viață a lui Sergiu Ion Ciobotaru, bărbatul ajuns viral pe internet după ce a mers la maternitate, unde se afla soția sa, pe cal.

Luptătorul a decis să-i doneze cetățeanului din Iași alimente și să contribuie financiar la terminarea casei sale.

Cătălin Moroșanu, gest impresionant pentru un bărbat din Iași

Situația de urgență cauzată de pandemia de coronavirus i-a obligat pe unii cetățeni ai României să aplice măsuri inedite pentru a se deplasa.

Sergiu Ion Ciobotaru, un bărbat din Iași, a fost filmat recent pe cal, spre maternitate, unde soția sa a născut al treilea copil a cuplului.

Ieșeanul a fost forțat să aleagă acest mijloc de transport, după ce transportul în comun a fost suspendat, iar mersul cu un taxi presupunea un efort financiar pe care nu și-l permitea.

Cătălin Moroșanu a fost impresionat de povestea de viață a lui Sergiu Ion Ciobotaru și a decis să-i doneze alimente și alte provizii necesare, dar și să contribuie la finalizarea locuinței bărbatului din Iași, care trăiește acum, alături de soție și cei trei copii, într-o cameră improvizată.

Loading...